ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποινές φυλάκισης σε δύο πρόσωπα για ναρκωτικά

Η υπόθεση

Ποινές φυλάκισης διάρκειας πεντέμιση και τεσσερισήμιση χρόνων επέβαλε σήμερα το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου, σε δύο πρόσωπα αντίστοιχα, μετά από εκδίκαση δύο ξεχωριστών υποθέσεων κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Πρόκειται για μία υπόθεση κατοχής ποσότητας κάνναβης βάρους κοντά στα τρία κιλά, για την οποία επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης πεντέμιση χρόνων σε 38χρονο, και για μία υπόθεση κατοχής ποσότητας κάνναβης βάρους πέραν του ενός κιλού, για την οποία επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσερισήμιση χρόνων στον δεύτερο 38χρονο.

Η ποσότητα τριών κιλών κάνναβης είχε κατασχεθεί από την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών - YKAN, κατά τη διάρκεια επιχείρησης στην επαρχία Αμμοχώστου, στις 10 Νοεμβρίου, 2019. Κατά την επιχείρηση είχε συλληφθεί ο 38χρονος, καθώς και άλλο ένα πρόσωπο ηλικίας 23 χρόνων.

Στον 23χρονο είχε επίσης επιβληθεί, τον περασμένο Μάιο, ποινή φυλάκισης διάρκειας τριών χρόνων.

Την υπόθεση είχε διερευνήσει το Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στην επαρχία Αμμοχώστου.

Η ποσότητα πέραν του ενός κιλού κάνναβης, είχε κατασχεθεί σε άλλη μία επιχείρηση της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, στην επαρχία Λάρνακας, τον περασμένο Αύγουστο και συγκεκριμένα στις 26 Αυγούστου. Κατά την επιχείρηση συνελήφθη ο δεύτερος 38χρονος, στο αυτοκίνητο του οποίου είχε ανευρεθεί η ποσότητα κάνναβης.

Την υπόθεση είχε διερευνήσει το Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στην επαρχία Λάρνακας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X