ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πλατεία Ελευθερίας - Δοκιμάζουν τον φωτισμό (Φωτογραφίες)

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες για ολοκλήρωση του έργου

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες για την ολοκλήρωση της Πλατείας Ελευθερίας, με αρκετά τμήματά της να είναι στη διάθεση του κοινού.

Λίγο πριν από την ολοκλήρωση του έργου, ο Δήμος Λευκωσίας μαζί με την κατασκευαστική εταιρεία, προχώρησαν σε δοκιμές του φωτισμού.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε η «Καθημερινή», το βράδυ της Τετάρτης έγινε φωταγώγηση αρκετών σημείων της Πλατείας με σκοπό να ελεγχθεί η λειτουργία τους.

Ήδη από τις 21 Δεκεμβρίου παραδόθηκε το άνω μέρος της πλατείας. Τα πεζοδρόμια της λεωφόρου Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, από την πλατεία μέχρι την οδό Φιλοκύπρου, που εμπίπτουν στο έργο ολοκληρώθηκαν τον Δεκέμβριου και ήδη χρησιμοποιούνται από το κοινό όπως και ο Βόρειος κόμβος (άνοιγμα προς Πεζόδρομους Λήδρας και Ονασαγόρου).

Σημειώνεται επίσης ότι αρχές Ιουνίου το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκωσίας αποφάσισε την πεζοδρόμηση της οδού Κωστάκη Παντελίδη. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση ανακοίνωση, η απόφαση αυτή λήφθηκε μετά την εισήγηση της Επιτροπής Κυκλοφοριακού και Χώρων Στάθμευσης, η οποία εξέτασε το θέμα σε αρκετές της συνεδρίες, καθώς και σε διαβούλευση με οργανωμένα σύνολα.

Πηγή: kathimerini.com.cy

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X