ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πήρε ναρκωτικά, μετά αυτοκίνητο και σανίδωσε το γκάζι

Τον έπιασαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο

Οι Κύπριοι οδηγοί δεν βάζουμε μυαλό και αυτό είναι γνωστό. Ωστόσο, προκύπτει ξανά, από την νέα ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία και αφορά στον εντοπισμό ακόμα ενός οδηγού, ο οποίος προτού, πάρει το τιμόνι, πήρε ναρκωτικά. Το αποτέλεσμα ήταν η ιλιγγιώδης ταχύτητα που ανέπτυξε στον αυτοκινητόδρομο.

Η Αστυνομία περιγράφει το περιστατικό στην ανακοίνωσή της:

«Αυτή την εβδομάδα υπάρχει σε εξέλιξη εκστρατεία ελέγχου ταχύτητας. Την εξαγγείλαμε ήδη δύο φορές. Παρόλα αυτά, κάποιοι συνεχίζουν να κωφεύουν και να παίζουν τη ζωή τους, αλλά και τη ζωή των υπολοίπων χρηστών του οδικού δικτύου, κορόνα- γράμματα. Επί της ουσίας, μέλη της Αστυνομίας, στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων, εντόπισαν χθες βράδυ ακόμη ένα επικίνδυνο και ασυνείδητο οδηγό.

Ο οδηγός, ηλικίας 48 ετών, ανακόπηκε από τα μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, να οδηγεί το αυτοκίνητό του με ταχύτητα 180 χιλιόμετρα ανά ώρα, αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας.

Στον 48χρονο, διενεργήθηκε προκαταρκτική εξέταση νάρκοτεστ με θετική ένδειξη. Ως Αστυνομία τονίζουμε για άλλη μια φορά, ότι το οδικό δίκτυο χρειάζεται οδική συνείδηση, παιδεία και σεβασμό προς όλους τους χρήστες του, οι οποίοι έχουν το δικαίωμα της ασφαλούς διακίνησης στους κυπριακούς δρόμους».

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X