ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πιάστηκε στην Ελλάδα για 25 κιλά ναρκωτικών στην Κύπρο

Μέλη της Αστυνομίας τον έφεραν το βράδυ της Παρασκευής

Στη σύλληψη 39χρονου προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εισαγωγής ποσότητας κάνναβης, βάρους 25 κιλών και 300 γραμμαρίων περίπου.

Η ποσότητα κάνναβης εισήχθηκε στην Κύπρο από 34χρονη, η οποία λίγο πριν τις 8.00 το βράδυ της 25ης Οκτωβρίου, 2018, αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Πάφου από χώρα του εξωτερικού. Σε έλεγχο που έγινε στις αποσκευές της, από λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, σε συνεργασία με μέλη της ΥΚΑΝ, εντοπίστηκαν 20 νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, συνολικού βάρους 25 κιλών και 300 γραμμαρίων περίπου. 


Καταζητείται για απαγωγή και βιασμό (Pics)


Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη της 34χρονης, η οποία την επόμενη μέρα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε εναντίον της διάταγμα οκταήμερης κράτησης για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης. 

Η υπόθεση στη συνέχεια καταχωρήθηκε στο Κακουργιοδικείο Πάφου για εκδίκαση, ενώ η 34χρονη παραμένει υπό κράτηση για την εκδίκαση της υπόθεσης. 


«Πτώμα» από ταινία το εύρημα που κινητοποίησε τις αρχές στην «Κόκκινη Λίμνη» (Vid)


Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 39χρονου και εναντίον του εκδόθηκε από τις Αρχές της Δημοκρατίας Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης. Αυτός συνελήφθη στην Ελλάδα στις 19 Δεκεμβρίου, 2018, βάσει του Ευρωπαϊκού εντάλματος και αφού μετά από Δικαστική διαδικασία αποφασίστηκε η έκδοση του στις Αρχές της Δημοκρατίας, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην Ελλάδα, όπου τον παρέλαβαν χθες και τον συνόδευσαν στην Κύπρο. Ακολούθως της άφιξης τους στην Κύπρο, ο 39χρονος συνελήφθη γύρω στις 10.45 χθες το βράδυ από τα μέλη της Αστυνομίας, βάσει Δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Εναντίον του διερευνάται υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης εισαγωγής ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X