ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παρενόχληση ανηλίκων στο Πουρνάρα - Καταθέτει λειτουργός

Τι ανάφερε ο Αρχηγός της Αστυνομίας

Κατάθεση αναμένεται να δώσει σήμερα, με δική του πρόθεση, ο λειτουργός της Υπάτης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες αναφορικά με τις καταγγελίες για παρενόχληση ανηλίκων στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Πουρνάρα στην Κοκκινοτριμυθιά.

Σε δηλώσεις μετά την επίσκεψη του στην ΑΔΕ Αμμοχώστου στα πλαίσια της επικείμενης αποχώρησης του από την Αστυνομία, ο Αρχηγός της Αστυνομία Κϋπρο Μιχαηλίδης απαντώντας σε ερώτηση είπε πως «αυτή η υπόθεση θεωρείται σοβαρή λόγω της μορφής και της των καταγγελιών που έχουν γίνει. Από την πρώτη στιγμή αυτεπάγγελτα έχουμε δώσει οδηγίες να διερευνηθεί η υπόθεση, ήδη έχει αρχίσει η διερεύνηση, έχει κληθεί συγκεκριμένος λειτουργός να δώσει εκείνα που ανέφερε σε δικές του τοποθετήσεις, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει προσέλθει. Ωστόσο ο λειτουργός εξέφρασε τη πρόθεση να προσέλθει για κατάθεση εντός της ημέρας, οπότε θα προχωρήσουμε άμεσα στη διερεύνηση αυτής της σοβαρής υπόθεσης και να δούμε ποιά αδικήματα ακριβώς διαπράχθηκαν».

Σε ερώτηση κατά πόσον θα προχωρήσει η Αστυνομία σε συλλήψεις για την υπόθεση, ο κ. Μιχαηλίδης είπε πως «αυτό θα εξαρτηθεί από την κατάθεση που θα δώσει ο λειτουργός».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση