ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εμπρησμός τριών οχημάτων στη Λεμεσό

Σε συναγερμό Αστυνομία και Πυροσβεστική

Στις φλόγες τυλίχθηκαν, κατά τη διάρκεια της νύχτας και σε διαφορετικές περιπτώσεις, τρία οχήματα, στη Λεμεσό. Από τις πρώτες εξετάσεις φαίνεται πως και στις τρεις περιπτώσεις η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η πρώτη φωτιά εκδηλώθηκε στις 01:18, σε όχημα 53χρονης, στα Κάτω Πολεμίδια και για την κατάσβεση της κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Το όχημα, που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία της, υπέστη εκτεταμένες ζημιές, ενώ η ιδιοκτήτρια εξέφρασε άγνοια για τα κίνητρα των δραστών.


Πυρπόλησαν τρία οχήματα στο Παραλίμνι


Τα άλλα δυο περιστατικά καταγράφηκαν σχεδόν την ίδια ώρα, γύρω στις 04:30, θέτοντας σε κινητοποίηση και πάλι την Πυροσβεστική Υπηρεσία, μέλη της οποίας έσπευσαν στις δυο σκηνές.

Συγκεκριμένα, όχημα που είχε κλαπεί από την οικία της ιδιοκτήτριας του, εντοπίστηκε να φλέγεται σε ανοικτό χώρο στάθμευσης στη γωνία των οδών Νίκου και Δέσποινας Παττίχης και Σπύρου Κυπριανού, ενώ το άλλο όχημα, ιδιοκτησίας 48χρονου Σερβικής καταγωγής, τυλίχθηκε στις φλόγες στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας.

Οι έρευνες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τα τρία περιστατικά συνεχίζονται από το πρωί, ενώ σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, πρόκειται για κακόβουλες ενέργειες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X