ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παραμένουν στο κελί οι «μαϊμού» οδοντίατροι

Κατείχαν επτά πλαστά διπλώματα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας ανανέωσε σήμερα για άλλες οκτώ μέρες το διάταγμα κράτησης εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 45 ετών (άντρας – γυναίκα), που τελούσαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διέγερσης για διάπραξη ποινικού αδικήματος, καταρτισμού και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, εξασφάλισης εγγραφής και αγαθών με ψευδείς παραστάσεις, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και αδικημάτων κατά παράβαση του περί εγγραφής οδοντιάτρων Νόμου.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, οι δύο κατείχαν εφτά διπλώματα ιατρικής, τα οποία φαίνεται να είναι πλαστά.


Υπόθεση απαγωγής: Προκαλεί εντύπωση πόσο ψύχραιμος ήταν ο 35χρονος


Τα γεγονότα

Η Αστυνομία προχώρησε, την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου, βάσει δικαστικών ενταλμάτων, στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 45 ετών (άντρας – γυναίκα), από την επαρχία Λευκωσίας.

Από το υποστατικό των πιο πάνω προσώπων, παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για εξετάσεις. Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε, ότι 7 διπλώματα ιατρικής που κατείχαν τα πιο πάνω πρόσωπα, φαίνεται να είναι πλαστά.


«Βούϊξαν» τα κατεχόμενα από την επίθεση στο κέντρο της Λευκωσίας


Η Αστυνομία εναντίον τους διερευνά τα εξής αδικήματα: Διέγερση για διάπραξη ποινικού αδικήματος – καταρτισμός πλαστού εγγράφου – κυκλοφορία πλαστού εγγράφου – εξασφάλιση αγαθών με ψευδείς παραστάσεις – νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότερες - εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις - του περί εγγραφής οδοντιάτρων νόμου.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X