ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παραμένει στα ύψη ο υδράργυρος - Νέα κίτρινη προειδοποίηση

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Νέα κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία για υψηλές θερμοκρασίες. 

Αναλυτικά το δελτίο καιρού

Θερμή αέρια μάζα, που υποχωρεί σταδιακά από την Παρασκευή, επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη, σταδιακή υποχώρηση της οποίας αναμένεται την Παρασκευή.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και θερμός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 27 στα νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 25 στα δυτικά και νοτιοδυτικά παράλια και γύρω στους 21 βαθμούς στα βόρεια παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κυρίως αίθριος και θερμός. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 41 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 39 στα νότια παράλια, γύρω στους 38 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 35 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 33 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 32 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και θερμός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και θερμός, ενώ από το απόγευμα κυρίως και μετά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ιδιαίτερα στο εσωτερικό και στα ορεινά, παραμένοντας πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Παρασκευή, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες ψηλές νεφώσεις, ενώ το βράδυ κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια παράλια θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά αργότερα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως σε περιοχές του εσωτερικού και στα βορειοανατολικά, το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει την Παρασκευή αισθητή πτώση για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ το Σάββατο σε κάποιες περιοχές θα σημειώσει περαιτέρω πτώση, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X