ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παραδόθηκε ο Φένεκ αλλά αρνήθηκε να απαντήσει

Παρουσιάστηκε στην Αστυνομία μαζί με τον δικηγόρο του

Στο Αρχηγείο της Αστυνομίας έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής ο Γιώργος Φένεκ, μαζί με τον δικηγόρο του, για να παραδοθεί, καθώς φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της καθόδου των Σέρβων εκτελεστών στην Κύπρο, με στόχο τον Αλέξη Μαυρομιχάλη.


Χειροπέδες σε 32χρονο για έγκλημα του 2014


Σύμφωνα με την Αναπληρωτή Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, ο Φένεκ έφτασε στο Αρχηγείο γύρω στις 15:30 και ανακρίθηκε για περίπου δύο ώρες. Ωστόσο, αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των ανακριτών. Γύρω στις 17:30, απολύθηκε, καθώς δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον του.

Να σημειωθεί ότι ο Φένεκ ανακρίθηκε και για την πιθανή εμπλοκή του στο τετραπλό φονικό της Αγίας Νάπας - το όνομά του είχε συνδεθεί με το στυγερό έγκλημα - που είχε ως στόχο τον Φάνο Καλοψιδιώτη.


Εντυπωσιακές επιδείξεις πολεμικών τεχνών από τους Στρατονόμους (Pics)


Υπενθυμίζεται ότι για την πολύκροτη υπόθεση των Σέρβων εκτελεστών, είχε παυθεί από την θέση του Υπαρχηγού της Αστυνομίας, ο Ανδρέας Κυριάκου, εναντίον του οποίου εκκρεμεί υπόθεση ενώπιον του Δικαστηρίου.

Συγκεκριμένα, τον Μάιο του 2017, η Interpol της Σερβίας είχε ενημερώσει την Interpol Κύπρου για την κάθοδο των δύο Σέρβων εκτελεστών στην Κύπρο, με σκοπό να σκοτώσουν το «Αλεξούϊ». Ωστόσο, μέλος του γραφείου της Interpol Κύπρου, υπέπεσε σε γκάφα ολκής, τηλεφωνώντας... κατά λάθος στον Σέρβο εκτελεστή, αντί στους συναδέλφους του στην Σερβία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, οι φερόμενοι ως εκτελεστές του Μαυρομιχάλη να εγκαταλείψουν το νησί.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X