ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος - Στο κελί οι 4 για την κοκαΐνη

Άγρια καταδίωξη

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για έκδοση διαταγμάτων κράτησής τους, οδηγήθηκαν σήμερα τέσσερα πρόσωπα ηλικίας 44, 40, 29 και 25 χρόνων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εντοπισμού πέραν του ενός κιλού κοκαΐνης. Το Δικαστήριο εξέδωσε διατάγματα πενθήμερης κράτησης εναντίον του 29χρονου και του 25χρονου, ενώ εναντίον του 44χρονου και του 40χρονου, το Δικαστήριο εξέδωσε διατάγματα κράτησης για χρονική περίοδο οκτώ ημερών.

Οι 29χρονος και 25χρονος είχαν συλληφθεί χθες από μέλη της Αστυνομίας, ενώ το πρωί σήμερα, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 44χρονου και του 40χρονου.

Συγκεκριμένα, μετά από διερεύνηση πληροφοριών, μέλη της ΥΚΑΝ έθεσαν χθες, στην επαρχία Πάφου, υπό διακριτική παρακολούθηση αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι 44χρονος και 40χρονος. Γύρω στις 10π.μ., τα μέλη της Αστυνομίας, έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο, ωστόσο ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή.

Ακολούθησε καταδίωξη του οχήματος, κατά τη διάρκεια της οποίας, οι δύο ύποπτοι θεάθηκαν να ρίχνουν από το παράθυρο διάφορα αντικείμενα, μεταξύ των οποίων και νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα κοκαΐνης, βάρους ενός κιλού και 100 γραμμαρίων περίπου.

Το ύποπτο όχημα κατάφερε να διαφύγει, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα, γύρω στη 1.40μ.μ., χθες, εντοπίστηκε να κινείται σε δρόμο στην επαρχία Λευκωσίας. Μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν το όχημα και διαπίστωσαν ότι οδηγός του οχήματος ήταν ο 29χρονος. Το όχημα συνόδευε και δεύτερο αυτοκίνητο, το οποίο ανακόπηκε από μέλη της Αστυνομίας και διαπιστώθηκε ότι οδηγός του ήταν ο 25χρονος.

Οι δύο τους συνελήφθησαν, στη συνέχεια, βάσει Δικαστικών ενταλμάτων, για το αδίκημα της συνέργειας μετά τη διάπραξη κακουργήματος. Το πρωί σήμερα, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν δυνάμει Δικαστικών ενταλμάτων, ο 44χρονος και ο 40χρονος.

 

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση