ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παιδοκτονία στο Κιόνελι: Για τρεις μήνες ανανεώθηκε η κράτηση της μάνας

Οδηγήθηκε στις «κεντρικές φυλακές»

Για ακόμα τρεις μήνες ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης της Μπιλγκέ Λορντ Κουντούρατζι, η οποία κατηγορείται για την δολοφονία του 7χρονου παιδιού της, Ερτζάν.

Διαβάστε, επίσης: Λιποθύμησε στο άκουσμα της απόφασης η μητέρα που «έσφαξε» τον 7χρονο στα κατεχόμενα

Σύμφωνα με τα τ/κ ΜΜΕ, η ύποπτη οδηγήθηκε σήμερα εκ νέου στο «δικαστήριο» πριν τη λήψη του διατάγματος κράτησης της, όπου η «αστυνομία» ζήτησε την ανανέωση της κράτησης της για ακόμα τρεις μήνες μέχρι και την ολοκλήρωση των ερευνών σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας του 7χρονου.

Η ύποπτη, η οποία μέχρι σήμερα κρατείτο στα κρατητήρια «αστυνομικού σταθμού» οδηγήθηκε στις «κεντρικές φυλακές».

Η λιποθυμία στο «δικαστήριο»

Την Παρασκευή 1 Ιουνίου ανανεώθηκε για άλλες εφτά ημέρες το διάταγμα κράτησης της μητέρας του 7χρονου Ερτζιάν, σύμφωνα με την "Κίπρις Πόστασι", που σημειώνει ότι μετά την απόφαση για ανανέωση της κράτησής της η μητέρα λιποθύμησε.

Όπως αναφέρεται, ισχυρή «αστυνομική» δύναμη συνόδευε την μητέρα Μπιλγκέ Λορντ κατά την έξοδό της από το «δικαστήριο», η οποία αντιμετωπίζει την κατηγορία της εκούσιας ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με τ/κ δημοσιεύματα, η μητέρα μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική όπου εξετάστηκε από ομάδα ψυχιάτρων αλλά το πόρισμα της εξέτασης δεν δόθηκε στη δημοσιότητα.

Αναφέρεται ακόμα ότι λήφθηκαν δείγματα από τη σορό του 7χρονου αλλά και από την ίδια την μητέρα, τα οποία θα σταλούν στην Τουρκία για εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση