ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος: Τον έψαχναν ένα μήνα... τον βρήκαν τυχαία!

Τον έψαχναν για υπόθεση από τις 5 Νοεμβρίου

Διάφορα χρυσαφικά και μικρή ποσότητα ναρκωτικών, εντόπισαν μέλη της Αστυνομίας, στην κατοχή 30χρονου, που συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης (7/1), για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και ναρκωτικών. Κατά τη διάρκεια των ερευνών, στην κατοικία του 30χρονου, εντοπίστηκε και συνελήφθη επίσης 38χρονος καταζητούμενος για άλλη υπόθεση.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7:30μ.μ. της Τρίτης (7/1), μέλη της ΥΚΑΝ, ανέκοψαν για έλεγχο, έξω από την οικία του στην Πάφο, τον 30χρονο. Στην κατοχή του εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 0,1 γραμμαρίου και αριθμό χρυσαφικών, για τα οποία ο 30χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για το πως βρέθηκαν στην κατοχή του. Ως αποτέλεσμα, ο 30χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 30χρονου, όπου δεν εντοπίστηκε κάτι επιλήψιμο. Ωστόσο, εντός της οικίας εντοπίστηκε και συνελήφθη, 38χρονος, ο οποίος καταζητείτο από την Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ναρκωτικών, για την οποία είχαν συλληφθεί άλλα δύο πρόσωπα.

Η υπόθεση διερευνάται από την ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου), από τις 5 Δεκεμβρίου 2019, όταν κατά τη διάρκεια έρευνας σε οικία 36χρονης και 32χρονου, στην Πάφο, εντοπίστηκαν οκτώ σακουλάκια που περιείχαν συνολικά 10 γραμμάρια κάνναβης, δύο τσάντες με φύλλα και στελέχη φυτούκάνναβης, βάρους 155 γραμμαρίων περίπου, καθώς και αριθμός σπόρων φυτού κάνναβης.

Οι δύο συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ κατά τη διάρκεια των εξετάσεων που ακολούθησαν, προέκυψε μαρτυρία ότι στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και ο 38χρονος. Εναντίον του εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, στη βάση του οποίου συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) και το ΤΑΕ Πάφου, διερευνούν τις δύο υποθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X