ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος: «Έσπασε» και ομολόγησε ο 23χρονος για τις διαρρήξεις

Απασχόλησε ξανά την αστυνομία ο 42χρονος

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου οδηγήθηκε χθες 23χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με τρεις διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων καταστημάτων και κλοπών, που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 6-7 Δεκεμβρίου, 2018 στην Πάφο, όπου κλάπηκε το συνολικό χρηματικό ποσό των 1.133 ευρώ.

Διαβάστε επίσης Η αινιγματική αναφορά για το περιστατικό στις φυλακές με πρωταγωνιστή τον Τζιωνή

Εναντίον του 23χρονου εκδόθηκε διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών, ενώ στη συνέχεια, ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχτηκε τη διάπραξη ακόμη τεσσάρων διαρρήξεων και κλοπών και μίας απόπειρας διάρρηξης από καταστήματα στην Πάφο, που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 6-10 Δεκεμβρίου, 2018.

Η σύλληψη του 42χρονου

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 42χρονος, κοινοτικός, μόνιμος κάτοικος Πάφου, φέρεται να εμπλέκεται σε οκτώ διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Για τις πιο πάνω υποθέσεις, συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση ακόμη ένα πρόσωπο ηλικίας 42 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 42χρονου και σε οικία φιλικού του προσώπου, εντοπίστηκε και παραλήφθηκε μέρος της κλοπιμαίας περιουσίας.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου η σύλληψη των δυο προήλθε μετά από μαρτυρία και πληροφορίες που κατείχε η αστυνομία. Σημειώνεται πως για τη σύλληψη των δυο βοήθησαν και πολίτες.

Όπως μας έχει αναφέρει ο κύριος Ιωάννου, οι αρχές πιστεύουν πως η δράση τους είναι πολύ περισσότερη από τις πιο πάνω υποθέσεις και έτσι θα συνεχιστεί το ανακριτικό έργο της αστυνομίας. Ο 23χρονος σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, δεν έχει απασχολήσει ξανά την αστυνομία ενώ ο 42χρονος είναι γνωστός στις αρχές και απασχόλησε ξανά την αστυνομία για τέτοιες υποθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X