ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ολοταχώς για τους 40

Μετά τις ανάσες δροσιάς, το καλοκαίρι δείχνει ξανά τα δόντια του

Ασθενής εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις απογευµατινές ώρες θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς και σταδιακά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ, για να καταστούν το απόγευµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί µέτριοι, 4 Μποφόρ και στα νότια και τα νοτιοδυτικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά γενικά λίγο ταραγµένη και το απόγευµα, στα νότια και τα νοτιοδυτικά, µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 28 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, εκτός από τα δυτικά όπου θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 24 στα νότια και στα ανατολικά παράλια και γύρω στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο την Κυριακή και µη αξιόλογη µεταβολή στη συνέχεια, για να κυµανθεί πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X