ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε χαμόγελο στην Έλενα (Πληροφορίες για βοήθεια)

Εκστρατεία ανθρωπιάς για 25χρονη προς εξεύρεση συμβατού δότη μυελού των οστών

Ξέρετε, κάποιοι συνάνθρωποί μας ίσως να μην είναι τόσο τυχεροί όσο εμείς. Κάποιοι μπορεί να χρειάζονται την αγάπη, την βοήθειά μας, την στήριξή μας. Μόλις μερικά λεπτά από τον χρόνο μας ίσως σώσουν μια ζωή, ίσως φέρουν και πάλι το χαμόγελο σε ένα ταλαιπωρημένο προσωπάκι.

Συντονισμένη εκστρατεία ανθρωπιάς για την εξεύρεση συμβατού δότη μυελού των οστών για την 25χρονη Έλενα η οποία διαγνώστηκε με λευχαιμία διενεργούν συγγενείς, φίλοι και οι πρόσκοποι του 266ου Συστήματος Α/ Προσκόπων Γεροσκήπου .

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών, το προσεχές Σάββατο 18 Μαΐου με την βοήθεια των προσκόπων στο 266ον Σύστημα Α/ Προσκόπων Γεροσκήπου ( απέναντι από το 2ο Δημοτικό Γεροσκήπου) διοργανώνεται λήψη δείγματος για εξεύρεση εθελοντή δότη μυελού των οστών από τις 15:30 μέχρι τις 17:30.

Όπως αναφέρεται δείγμα μπορούν να δώσουν άτομα ηλικιών από 18 έως και 45 τα οποία δεν έχουν ξαναδώσει σε προηγούμενη περίπτωση και δεν έχουν αρχειοθετηθεί από το Καραισκάκειο ίδρυμα.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Γεροσκήπου Μιχάλη Παυλίδη στόχος του Δήμου Γεροσκήπου είναι η ευαισθητοποίηση των δημοτών σ’ αυτά τα θέματα.

Κάποιοι από μας ίσως να έχουμε περάσει και κάτι παρόμοιο, ίσως να μην το έχουμε δει καν από μακριά. Όπως και να έχει, όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε στην Έλενα χαμόγελο, ΖΩΗ!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X