ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οικιστική ευκαιρία στην Κλήρου από την G&P Lazarou

Όλες οι πληροφορίες

Μεγάλη οικιστική ευκαιρία στην κλήρου δημοπρατεί η εταιρεία G&P LAZAROU την ερχόμενη Πέμπτη 15 Απριλίου. Το τεμάχιο 1273 τ.μ. βρίσκεται επί εγγεγραμμένου δρόμου έξω από την κοινότητα της Μαλούντας με συντελεστή οικοδόμησης 60%. Μια ευκαιρία για επένδυση ποιότητας ζωής δεκαπέντε λεπτά από την Λευκωσία που συνδιάζει την ζωή στη φύση με τις ανέσεις της πρόσβασης σε μια αναπτυγμένη κοινότητα αλλά και στην πρωτεύουσα.

Έναρξη πλειστηριασμού: 09:00.

Χαρακτηριστικά

Μέγεθος: 1273 τ.μ.

Συντελεστής δόμησης: 60%

Κάλυψη: 35%

Μέγιστο ύψος: 8.3 μ.

Ζώνη: Η3

Η εταιρεία G& P Lazarou Estate Agents Ltd με τη πολυετή εμπειρία της στο χώρο της κτηματαγοράς , καινοτομεί όντας η πρώτη Κυπριακή εταιρεία που προωθεί τους ηλεκτρονικούς διαδικτυακούς πλειστηριασμούς στη Κύπρο, με σκοπό τη καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Ύστερα από τρεις επιτυχημένους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, ο επόμενος ηλεκτρονικός διαδικτυακός πλειστηριασμός θα λάβει χώρα 15 Απριλίου 2021 όπου θα παραθέσει 44 ακίνητα σε πολύ χαμηλές αρχικές τιμές, ιδιαίτερα ελκυστικά για τους άμεσα ενδιαφερόμενους. Τα ακίνητα που θα προωθηθούν αφορούν οικίες, διαμερίσματα, καταστήματα, μία πολυκατοικία ,οικόπεδα, χωράφια σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Ελεύθερη Αμμόχωστο και Πάφο. Η διαδικασία του ηλεκτρονικού διαδικτυακού πλειστηριασμού διακατέχεται από πλήρης εμπιστευτικότητα και εχεμύθεια, τυγχάνει διασφάλισης προσωπικών δεδομένων και φερεγγυότητας όσον αφορά την ασφάλεια των χρημάτων των πελατών μας. Είναι διαδικασία απλή, εύκολη, ασφαλής και ιδιαίτερα προσιτή σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε μέσω του παρακάτω συνδέσμου https://gplazarou.com/Page/UpcomingAuctions ή μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 22024949.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X