ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι πιο συγκινητικές στιγμές των Βραβείων Ποιότητας «Γαστρονόμος»

Όσα έγιναν τη βραδιά βράβευσης

Το βράδυ της Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου με ιδιαίτερη χαρά ο «Γαστρονόμος» και «Η Καθημερινή» βράβευσαν για έκτη χρονιά άξιους Κύπριους παραγωγούς, μεταποιητές και εμπόρους κυπριακών τροφίμων, σε μια όμορφη τελετή που διεξήχθη στο κτήριο του ΘΟΚ, στη Λευκωσία.

Οι βραβεύσεις κάλυψαν όλο το φάσμα του αγροδιατροφικού τομέα φέρνοντας στο προσκήνιο 11 ιστορίες ανθρώπων που αγωνίζονται με πείσμα, ήθος και ευσυνειδησία.

Όσο για τους καλεσμένους των Βραβείων Ποιότητας που γέμισαν ψες το θέατρο, πρόκειται για ένα ασυνήθιστο κράμα ατόμων: μέλη των οικογενειών και φίλοι των βραβευμένων παραγωγών, αρχηγοί πολιτικών κομμάτων, υπουργοί, διακεκριμένοι σεφ και σομελιέ, καταστηματάρχες τροφίμων, άνθρωποι της διαφήμισης και οικονομικοί παράγοντες του τόπου.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς οι βραβευθέντες ξετύλιξαν τις ιστορίες τους και κατάφεραν μέσα από τα λόγια τους να μας συγκινήσουν. Οι ίδιοι μάλιστα φρόντισαν με τα λεγόμενά τους να κάνουν κατανοητό πόσο σημαντικός είναι για τους ίδιους αλλά και για το νησί μας ο θεσμός «Γαστρονόμου» αφού αναγνωρίζει τις προσπάθειές και τους κόπους τους. Δείτε στην συνέχεια τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς.

Κορυφαία κουμανταρία για το 2019, αναδείχθηκε η St John της ΚΕΟ. Το βραβείο παρέλαβε ο Χαράλαμπος Παναγιώτου, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ΚΕΟ. Ανεβαίνοντας στην σκηνή ο κύριος Παναγιώτου φρόντισε να κάνει κατανοητό την προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα του και γενικότερα όλοι οι παραγωγοί που ασχολούνται με αυτό το προϊόν. Ο ίδιος ανάμεσα σε άλλα δήλωσε: «Το ότι η κουμανταρία είναι αδιαμφισβήτητα το πιο σημαντικό κυπριακό προϊόν με την μεγαλύτερη ιστορία και το ότι αποτελεί ο μεγαλύτερος πρεσβευτής μας στο εξωτερικό όλοι το γνωρίζουμε.... Το να βραβεύεται η κουμανταρία μας σήμερα αποτελεί μεγάλη τιμή και επιβράβευση για τις προσπάθειες της ομάδας μας. Η κουμανταρία πέρασε και περνά ενίοτε από κρίσεις... και όσοι γνωρίζουν πώς παράγεται η κουμανταρία ξέρουν πως είναι ένα πολύ δύσκολο προϊόν. Για να είναι κάτι τόσο εξαιρετικό, υπάρχει πολλή δουλειά από πίσω. Αυτό που μένει είναι να πάρουμε την κουμανταρία σε όλο τον κόσμο, να την γνωρίσει και να την αγοράσει.»

 

Δείτε την συνέχεια στο must.com.cy  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X