ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελεύθερος αλλά σε διαθεσιμότητα ο Υπαστυνόμος

Του την είχαν «στημένη» στο Αερ. Λάρνακας

Ελεύθερος αφέθηκε ο υπαστυνόμος, ο οποίος συνελήφθη σήμερα Παρασκευή (1/3), στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, η Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου (Αδιάφθοροι) της Αστυνομίας. Όπως μας αναφέρθηκε εκ μέρους του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, ο αξιωματικός αφέθηκε ελεύθερος, εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εξετάσεων, ενώ τέθηκε σε διαθεσιμότητα.


Προσοχή - Καταζητούμενος (pıc)


Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία ο υπαστυνόμος θα ταξίδευε στην Κένυα, κάτι που έκανε αρκετά συχνά προκαλώντας υποψίες.

Λίγο πριν την αναχώρηση του και με το που πήγε να ζυγίσει τις αποσκευές του οι συνάδερφοί του τον απομόνωσαν ελέγχοντάς τον.

Τα μέλη της δύναμης ανοίγοντας τις αποσκευές του βρέθηκαν μπροστά σε ποτά, κολόνιες, καλλυντικά, φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και διάφορα άλλα παρόμοιου τύπου προϊόντα τα οποία και κατέσχεσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αντικείμενα που εντοπίστηκαν στις αποσκευές του, φέρεται να έπαιρνε ο ίδιος από τα κατασχεθέντα αντικείμενα ταξιδιωτών στο αεροδρόμιο.

Να σημειωθεί ότι η Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου είχε θέσει υπό στενή παρακολούθηση το εν λόγω πρόσωπο εδώ και καιρό.

Τι χώρα είναι η Κένυα στην οποία ταξίδευε ο υπαστυνόμος

Η Κένυα, με έκταση 582.644 τετρ. χλμ., βρίσκεται σε μία στρατηγική θέση στο κέντρο της ανατολικής ακτής της Αφρικής, με τον Ισημερινό να περνάει σχεδόν από το μέσον της. Έχοντας κερδίσει την ανεξαρτησία της από τη Βρετανική κυριαρχία (1963) είναι πλέον μία ανεξάρτητη χώρα, μέλος της Κοινοπολιτείας και των Ηνωμένων Εθνών.

Βρέχεται από τον Ινδικό Ωκεανό και έτσι αποτελεί την κύρια θαλάσσια πύλη εισόδου για την Ανατολική και την κεντρική Αφρική.

Συνορεύει ανατολικά με τη Σομαλία, νότια με την Τανζανία, δυτικά με την Ουγκάντα και βόρεια με το Σουδάν και την Αιθιοπία. Σημαντικό μέρος της κεντρικής χώρας βρίσκεται σε ύψος μεγαλύτερο  από 1500 μέτρα, γεγονός που κάνει τις θερμοκρασίες ευχάριστες έως και χαμηλές. Αντίθετα, στις παράκτιες περιοχές το κλίμα είναι συνήθως θερμό και υγρό.

Η Κένυα, με πρόσωπο σύγχρονο, πολύπλευρο και δυναμικό, βαδίζει αποφασιστικά, σταθερά και γρήγορα σε δρόμους ανάπτυξης σε όλους τους τομείς, όπως:

Πολιτικός
Οικονομικός
Εμπορίου
Επιστημών
Ενέργειας
Τουρισμού
Πολιτισμού
Αθλητισμού

Βασικά & ιδιαίτερα χαρακτηριστικά

Ταχύτερα αναπτυσσόμενη χώρα στην Υπο-Σαχάρια Αφρική με επενδυτικό περιβάλλον χαμηλού ρίσκου.

Κύρια πύλη εισόδου στις αγορές των χωρών της Ανατολικής Αφρικής.

Η μεγαλύτερη οικονομία της Ανατολικής και της Κεντρικής Αφρικής.
Συμβάλλει στο 50% του ΑΕΠ της Ανατολικής Αφρικής.

Κομβικής σημασίας για μία τεράστια συνολική αγορά στις 5 χώρες που συγκροτούν την Ένωση Κρατών Ανατολικής Αφρικής (Κένυα, Ουγκάντα, Ρουάντα, Μπουρούντι, Τανζανία).

Διαθέτει ένα μακρόπνοο στρατηγικό αναπτυξιακό πρόγραμμα, ήδη συμφωνημένο, το Kenya Vision 2030.

Προσφέρει πολλές σημαντικές παροχές στους επενδυτές και επιχειρηματίες, όπως:

Ελκυστικό φορολογικό πλαίσιο.
Ενθαρρυντικό εργασιακό περιβάλλον.
Ευέλικτο τραπεζικό σύστημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X