ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οδικές εργασίες σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου - Ποιοι δρόμοι επηρεάζονται

Διαβάστε αναλυτικά

Την έναρξη των οδικών εργασιών σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Πάφου - Λεμεσού στην Επαρχία Πάφου ανακοινώνει το Τμήμα Δημοσίων Έργων Πάφου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 10/02/2021, από τις 08:00 μέχρι τις 17:00, στο Τμήμα του αυτοκινητόδρομου (Α6) Πάφου – Λεμεσού και στις δύο λωρίδες (βραδείας και ταχείας) κυκλοφορίας με κατεύθυνση Πάφο προς Λεμεσό, από τη Χ.Θ. 7+400 μέχρι και τη Χ.Θ. 10+600 θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης της οριζόντιας σήμανσης.

Κατά την διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών η τροχαία κίνηση από Πάφο προς Λεμεσό θα διοχετεύεται μέσω ανοίγματος στη Χ.Θ. 6+050 του αυτοκινητόδρομου (περιοχή Ανατολικού) στην αντίθετη κατεύθυνση, που θα χρησιμοποιείται για αμφίδρομη κίνηση οχημάτων.

Η κυκλοφορία θα επανέρχεται μέσω ανοίγματος στη Χ.Θ. 10+650 (παρά την έξοδο Αναρίτας).

Επίσης το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 11/02/2021, από τις 08:00 μέχρι τις 17:00, στο Τμήμα του αυτοκινητόδρομου (Α6) Πάφου – Λεμεσού και στις δύο λωρίδες (βραδείας και ταχείας) κυκλοφορίας με κατεύθυνση Πάφο προς Λεμεσό, από τη Χ.Θ. 20+250 μέχρι και τη Χ.Θ. 20+450 (συμπεριλαμβανομένου της εξόδου του αυτοκινητόδρομου για Πέτρα του Ρωμιού) θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης της οριζόντιας σήμανσης.

Κατά την διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών η τροχαία κίνηση από Πάφο προς Λεμεσό θα διοχετεύεται μέσω ανοίγματος στη Χ.Θ. 17+350 του αυτοκινητόδρομου (περιοχή Χα-Ποτάμι) στην αντίθετη κατεύθυνση, που θα χρησιμοποιείται για αμφίδρομη κίνηση οχημάτων.

Η κυκλοφορία προστίθεται στην ανακοίνωση, θα επανέρχεται μέσω ανοίγματος στη Χ.Θ. 22+500 (παρά την Πέτρα του Ρωμιού).

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που προκαλείται και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X