ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οδηγούσε «τύφλα» - Πλήρωσε 2 χιλιάδες για να φύγει από το Δικαστήριο

Πενταπλάσιο το ποσοστό αλκοόλης στον οργανισμό του

Οδηγός ηλικίας 35 ετών, συνελήφθη από την Αστυνομία αφού εντοπίστηκε να οδηγεί το αυτοκίνητο του στη Σωτήρα υπό την επήρεια αλκοόλης, με πενταπλάσιο σχεδόν ποσοστό αλκοόλης στον οργανισμό του από το επιτρεπόμενο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο μετά τις δέκα το βράδυ της Δευτέρας 9 Νοεμβρίου, μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου ανέκοψαν για έλεγχο στην οδό Αγίας Θέκλας στη Σωτήρα, αυτοκίνητο που οδηγούσε άνδρας ηλικίας 35 ετών από τη Βουλγαρία, κάτοικος Σωτήρας.

Σε έλεγχο αλκοτέστ που διενεργήθηκε στον 35χρονο διαπιστώθηκε ότι αυτός οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, δηλαδή η αναλογία αλκοόλης στην εκπνοή του κατά την τελική εξέταση ήταν 109µg αντί 22mg που προνοεί ο Νόμος.

Ο άνδρας συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ σήμερα το πρωί η Αστυνομία προχώρησε σε καταχώρηση της υπόθεσης ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο όρισε την 10η Δεκεμβρίου, ως ημερομηνία για εκδίκαση της.

Ακόμα το Δικαστήριο διέταξε όπως ο 35χρονος υπογράψει προσωπική εγγύηση ύψους δύο χιλιάδων ευρώ.

Ύστερα από αίτημα της Αστυνομίας, το Δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα με το οποίο απαγορεύεται από τον ύποπτο η οδήγηση αυτοκινήτου και προχώρησε στην στέρηση της άδειας οδηγού του μέχρι την ολοκλήρωση της δικαστικής διαδικασίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X