ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οδηγούσε μεθυσμένος και επικίνδυνα - Του πήραν την άδεια για 4 μήνες

Αρνήθηκε να κάνει άλκοτεστ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε χθες ποινή στέρησης άδειας οδήγησης για περίοδο τεσσάρων μηνών σε 53χρονο κατά την εκδίκαση υπόθεσης άρνησης παροχής δείγματος για έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης.

Ο 53χρονος εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας λίγο μετά τις 10.15 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης 28 Φεβρουαρίου, να οδηγεί το αυτοκίνητο του στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας, μετά από πληροφορία για αυτοκίνητο το οποίο κινείτο επικίνδυνα στον εν λόγω δρόμο. Τα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν τον 53χρονο, αφού τον εντόπισαν να οδηγεί ανεξέλεγκτα το αυτοκίνητο του.


Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό: Παρέσυρε πεζό και εγκατέλειψε την σκηνή


Ο 53χρονος παρουσίαζε συμπτώματα μέθης και κλήθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας σε προκαταρτικό έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης, ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε να δώσει σχετικό δείγμα εκπνοής, με αποτέλεσμα τα μέλη της Αστυνομίας να προχωρήσουν στη σύλληψη του για αυτόφωρο αδίκημα και αυτός να τεθεί υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Το πρωί χθες Παρασκευή 1η Μαρτίου, ο 53χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας όπου έγινε άμεση καταχώρηση της υπόθεσης για άμεση εκδίκασή της.

Επιπρόσθετα της ποινής τετράμηνης στέρησης της άδειας οδήγησής του, το Δικαστήριο επέβαλε στον 53χρονο χρηματικό πρόστιμο ύψους 600 ευρώ και 5 βαθμούς ποινής στην άδεια οδήγησής του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X