ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οδηγοί Προσοχή! Πυκνή ομίχλη και περιορισμένη ορατότητα στο Τρόοδος

Σε ετοιμότητα η Πυροσβεστική

Κακοκαιρία επικρατεί και σήμερα Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου σε όλη την Κύπρο, με την Αστυνομία να προειδοποιεί για δρόμους με πυκνή ομίχλη και περιορισμένη ορατότητα 

Αυτούσια η ανακοίνωση

Στους δρόμους Πλατρών - Τροόδους, Καρβουνά - Τροόδους και Προδρόμου - Τροόδους, επικρατεί πυκνή ομίχλη και η ορατότητα είναι περιορισμένη. Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έτοιμη να ανταποκριθεί σε οποιοδήποτε περιστατικό λόγω των καιρικών συνθηκών

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε οποιοδήποτε περιστατικό τυχόν υπάρξει λόγω των καιρικών συνθηκών, ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέας Κεττής.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Κεττής είπε ότι «από τις 6 το πρωί της 12ης Δεκεμβρίου μέχρι και τις 6 σήμερα το πρωί η Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε 17 ειδικές εξυπηρετήσεις, 6 στην επαρχία Λάρνακας και 11 στην επαρχία Αμμοχώστου. Συγκεκριμένα οι ανταποκρίσεις των μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αφορούσαν ρυμουλκήσεις οχημάτων με επιβαίνοντες οι οποίοι εγκλωβίστηκαν σε πλημμυρισμένους δρόμους και αντλήσεις όμβριων υδάτων από πλημμυρισμένα υποστατικά».

Πρόσθεσε ακόμα ότι «η Πυροσβεστική Υπηρεσία βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την Μετεωρολογική Υπηρεσία για ενημέρωση σχετικά με τις καιρικές συνθήκες και την ύπαρξη ακραίων καιρικών φαινομένων. Τα μέλη της Δύναμης είναι έτοιμα να ανταποκριθούν σε περίπτωση που χρειαστεί η παρέμβαση τους, με ενδεχόμενη ανάκληση προσωπικού, ενώ στα Πυροσβεστικά οχήματα υπάρχει ήδη αντιπλημμυρική και διασωστική εξάρτηση».

Εξάλλου ο Επαρχος Αμμοχώστου Γεώργιος Χρυσαφίνης ανέφερε ότι «το Τμήμα Δημοσίων Εργων είναι υπεύθυνο για επιδιορθώσεις στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας και των γύρω δρόμων, που πλημμύρισαν από τις καταρρακτώδεις βροχές που σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης».

Πρόσθεσε ότι «δεν σημειώθηκαν ιδιαίτερες ζημιές σε υποστατικά της περιοχής, εκτός από ένα σπίτι που είναι κτισμένο πολύ κοντά στον ποταμό Λιοπετρίου στο οποίο εισέρρευσε ποσότητα ομβρίων υδάτων. Συνεργεία της Επαρχιακής Διοίκησης μετέβησαν και καθάρισαν τόσο τη συγκεκριμένη περιοχή όσο και το γεφύρι, ενώ παρακολουθούμε την όλη κατάσταση» σημείωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X