ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οδηγοί προσοχή! Ολισθηρό οδόστρωμα

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Στις κυριότερες αρτηρίες του οδικού δικτύου δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα σήμερα Σάββατο, 2 Νοεμβρίου, 2019.

Από τις 6.00 το πρωί διεξάγονται εργασίες στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου στο ύψος της Κοινότητας Μαρί και του Ηλεκτροπαραγωγικού Σταθμού Βασιλικού, από την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου, για αφαίρεση εναέριου καλωδίου ηλεκτρικού ρεύματος, το οποίο διασταυρώνει τον αυτοκινητόδρομο.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνει κατά διαστήματα, για μερικά λεπτά, το τμήμα του αυτοκινητόδρομου και στις δύο κατευθύνσεις, προς Λευκωσία και προς Λεμεσό.

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 8.00 η ώρα το πρωί σήμερα.

Ενημέρωση για ολα τα οδικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη δημοσιεύεται στην πλατφόρμα www.traffic4cyprus.org.cy.

Λόγω των βροχών που σημειώθηκαν το βράδυ που πέρασε σε περιοχές της Κύπρου, το οδόστρωμα σε διάφορους δρόμους ενδεχομένως να είναι ολισθηρό και καλούνται όσοι θα διακινηθούν στο οδικό δίκτυο να είναι προσεκτικοί προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Είναι ασφαλέστερο οι οδηγοί οχημάτων να κινούνται με χαμηλή ταχύτητα, διατηρώντας απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να αποφεύγουν να κινούνται σε νερά που έχουν συσσωρευτεί στο οδόστρωμα.

Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X