ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο ξυλοδαρμός έφερε στάση εργασίας - Η αντίδραση των καθηγητών

ΟΛΤΕΚ και ΟΕΛΜΕΚ στις Τεχνικές Σχολές παγκύπρια

Σε μονόωρη στάση εργασίας κατέρχονται αύριο οι καθηγητές μέλη της ΟΛΤΕΚ και της ΟΕΛΜΕΚ, στις Τεχνικές Σχολές Παγκύπρια, διαμαρτυρόμενοι για το νέο περιστατικό βίας που σημειώθηκε σήμερα στη Τεχνική Σχολή Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος της ΟΛΤΕΚ Παναγιώτης Λυσάνδρου σε σύσκεψη που πραγματοποίησαν απόψε οι ηγεσίες των δύο εκπαιδευτικών οργανώσεων ΟΛΤΕΚ και ΟΕΛΜΕΚ συζητήθηκε το θέμα του νέου περιστατικού βίας που σημειώθηκε το μεσημέρι στη Τεχνική Σχολή Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα.


Σοβαρή καταγγελία: Ξυλοδαρμός μαθητή και καθηγητών


Πρόσθεσε ότι «αποφασίστηκε όπως αύριο στις 09.00 το πρωί οι Γραμματείες των δύο εκπαιδευτικών Οργανώσεων επισκεφθούν τη Τεχνική Σχολή Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα. Επίσης στις Τεχνικές Σχολές παγκύπρια, οι καθηγητές μέλη της ΟΛΤΕΚ και της ΟΕΛΜΕΚ, θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας κατά την πέμπτη περίοδο μαθημάτων, δηλαδή γύρω στις 11 το πρωί».

Όπως είπε ο κ. Λυσάνδρου «η στάση εργασίας πραγματοποιείται για να διαμαρτυρηθούμε και για να ευαισθητοποιήσουμε όλους, ότι η βία στα σχολεία είναι ένα πρόβλημα το οποίο εάν δεν επιλυθεί, τουλάχιστον να αμβλυνθεί».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X