ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Ο «ψυχολόγος», η λοχίας και η μεταβίβαση του αυτοκινήτου

Ποια ήταν η ταρίφα της επίσκεψης

Δημήτρης Λουκά

Οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας η 42χρονη λοχίας της Αστυνομίας και ο 40χρονος που παρίστανε τον ψυχολόγο.

Το δικαστήριο διέταξε την κράτηση τους για τρεις μέρες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η λοχίας αστυνομικός ανέπτυξε μια ιδιαίτερη σχέση με μία γυναίκα που πήγαινε συχνά στον αστυνομικό σταθμό για κάποιες άλλες υποθέσεις.

Σε κάποια χρονική στιγμή, η παραπονούμενη εκμυστηρεύτηκε στην λοχία ότι συγγενικό της πρόσωπο χρειάζεται ψυχιατρική βοήθεια.
Έτσι η 42χρονη της σύστησε ψυχολόγο τον οποίο γνώρισε σε κάποιο άλλο περιστατικό. Η παραπονούμενη πήγε το συγγενικό της πρόσωπο στον ψυχολόγο που της σύστησε η λοχίας. Με την πάροδο του χρόνου όμως η παραπονούμενη διαπίστωσε πως δεν παρουσίασε κάποια βελτίωση και έτσι μετά από έρευνα που έκανε η ίδια διαπίστωσε ότι ο εν λόγω «ψυχολόγος» ασκούσε το επάγγελμα χωρίς να φέρει την απαιτούμενη άδεια.

Η παραπονούμενη μετέβη στην αστυνομία όπου και κατάγγειλε το περιστατικό. Από την έρευνα που ακολούθησε από πλευρά της αστυνομία διαπιστώθηκε ότι όντως ο 40χρονος δεν κατείχε την άδεια.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της παραπονούμενης ο 40χρονος την χρέωνε 100 ευρώ κάθε επίσκεψη.


Διαβάστε επίσης Στυλλού: Η «Κύπρια Φόνισσα» - Το BBC ψάχνει απαντήσεις στα στυγερά της εγκλήματα (pics)


Η μεταβίβαση του αυτοκινήτου

Επίσης από την διερεύνηση του περιστατικού διαπιστώθηκε ότι οι δυο γυναίκες είχαν συνάψει και άλλη συμφωνία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η παραπονούμενη φέρεται να είχε δώσει στην 42χρονη λοχία το αυτοκίνητο του συγγενικού της προσώπου για να το επιδιορθώσει αφού υπέστη ζημίες μετά από τροχαίο. Η λοχίας φέρεται να της είχε πει πως θα το τακτοποιήσει και θα το χρησιμοποιεί μέχρι να αγοράσει το δικό της όχημα. Στη συνέχεια όταν η παραπονούμενη ζήτησε πίσω το αυτοκίνητο, η λοχίας αστυνομικός φέρεται να της απάντησε πως για να το φτιάξει πλήρωσε 5,000 ευρώ και έτσι το αυτοκίνητο μεταβιβάστηκε στην λοχία.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της γυναίκας – παραπονούμενης είχε δώσει από την πρώτη στιγμή στην 42χρονη 800 ευρώ για να το επιδιορθώσει το όχημα.

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν

Κατάχρησης εξουσίας, Δόλου και κατάχρησης εμπιστοσύνης από δημόσιο λειτουργό, Αθέμιτης κτήσης περιουσιακού οφέλους, Συνομωσίας για διάπραξη κακουργήματος, Συνομωσίας για διάπραξη πλημμελήματος, Συνωμοσίας για καταδολίευση, Απάτης, Εξασφάλισης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις και άσκησης επαγγέλματος χωρίς άδεια.

Τα πιο πάνω αδικήματα διαπράχθηκαν το 2017. Σημειώνεται πως η σημερινή διαδικασία διεξάχθηκε κεκλεισμένων των θυρών ενώ η λοχίας έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X