ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ ευχαριστεί τη Lidl Cyprus για την ευγενική δωρεά εμπορευμάτων για το ‘κιτ φροντίδας’ ατόμων με εμπειρία καρκίνου

Η ανταπόκριση της εταιρείας Lidl σε αυτή τη δωρεά, αποτελεί για μια έμπρακτη υποστήριξη της εταιρείας στο ανθρωπιστικό όραμα του Συνδέσμου μας

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων εκφράζει την τεράστια ευγνωμοσύνη και τις πιο θερμές ευχαριστίες προς τη Lidl Cyprus για την ευγενική δωρεά εμπορευμάτων συνολικής αξίας 5,000 ευρώ.

Τα προϊόντα θα διατίθενται μέσω του ‘κιτ φροντίδας’ που θα δίνεται στα άτομα με εμπειρία καρκίνου που φροντίζει ο ΠΑΣΥΚΑΦ. Το ‘κιτ φροντίδας’ έχει ως στόχο να προσφέρει επιπλέον αγάπη και ζεστασιά στα άτομα με εμπειρία καρκίνου, που βρίσκονται στο νοσοκομείο ή στο σπίτι.

Η ανταπόκριση της εταιρείας Lidl σε αυτή τη δωρεά, αποτελεί για μια έμπρακτη υποστήριξη της εταιρείας στο ανθρωπιστικό όραμα του Συνδέσμου μας, στην προάσπιση και ενδυνάμωση των ατόμων με εμπειρία καρκίνου και στις οικογένειες τους, καθ’ όλη τη διάρκεια της ασθένειας.

Είναι σημαντικό για εμάς, να έχουμε ανθρώπους σαν εσάς συνοδοιπόρους.

Για τον ΠΑΣΥΚΑΦ η ζωή με καρκίνο, είναι ακόμη ζωή και συνεχίζουμε ‘Μαζί στη ζωή’, να διεκδικούμε και να προσφέρουμε δικαίωμα και ποιότητα στη ζωή για όλους τους συνανθρώπους μας με καρκίνο και τους οικείους τους εδώ και περισσότερα από 35 χρόνια. Στόχος μας, να αποτελούμε ένα πρότυπο οργανισμό ασθενών, εστιάζοντας τόσο στα θέματα της πρόληψης, της έρευνας και εκπαίδευσης, της πολιτικής της υγείας και των δικαιωμάτων των ασθενών όσο και στην παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών υγείας τις οποίες προσπαθούμε συνεχώς να αναβαθμίζουμε και εξελίσσουμε.

Μέσα από τις Υπηρεσίες του, ο Σύνδεσμος παρέχει στα άτομα με εμπειρία καρκίνου και στις οικογένειες τους παγκύπρια, δωρεάν κατ’ οίκον υποστηρικτική και ανακουφιστική φροντίδα η οποία προσφέρεται σε 24ωρη βάση στις επαρχίες Λευκωσίας και στη Λεμεσού, ψυχοκοινωνική υποστήριξη σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, φυσικοθεραπεία και πρόληψη και αντιμετώπιση του λεμφοιδήματος, στήριξη στην ανθρώπινη απώλεια και μεταφορά ασθενών από και προς τα Ογκολογικά Κέντρα στη Λευκωσία και στη Λεμεσό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X