ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο κορυφαίος ισραηλινός νοσοκομειακός οργανισμός «Hadassah Hospital» έρχεται στην Κύπρο

Μεγάλη συμφωνία αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα της υγείας

Η εταιρία L.A. Business Consultancy Ltd, με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει την επιτυχημένη διαμεσολάβησή της, για τη σύναψη συμφωνίαs μεταξύ της Ισραηλινής εταιρείας Hadassah Medical Ltd και της Κυπριακής εταιρείας H.C. Management of Medical Center PLC (MMC).

Η εταιρεία Hadassah Medical Ltd, είναι θυγατρική του κορυφαίου, διεθνώς αναγνωρισμένου νοσοκομειακού οργανισμού, Hadassah Medical Organization, ο οποίος από το 1934 παρέχει ιατρική και νοσοκομειακή φροντίδα υψηλού επιπέδου σε όλους τους κατοίκους του Ισραήλ, καθώς και σε ασθενείς απ’ όλο τον κόσμο.

Η εταιρεία MMC, αναλαμβάνει τη δημιουργία και λειτουργία του νέου υπερσύγχρονου ιατρικού και νοσοκομειακού συγκροτήματος, (Integrated Medical Center), κάτω από την επωνυμία “Hadassah”.

Η μεγάλη αυτή συμφωνία αλλάζει τα δεδομένα στον Τομέα της Υγείας στην Κύπρο και καθιστά τη χώρα ελκυστικό διεθνή προορισμό παροχής διακεκριμένων ιατρικών υπηρεσιών. Έρχεται σε μια εποχή ισχυρών προκλήσεων για την κοινωνία και την κυπριακή οικονομία. Αποτελεί ένα ισχυρό μήνυμα στη διεθνή επενδυτική κοινότητα: Η Κύπρος μπορεί να φιλοξενήσει σημαντικές επενδύσεις με προοπτική και αξία, σε τομείς αιχμής.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν την ερχόμενη εβδομάδα από τις ίδιες τις εταιρείες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X