ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο καιρός το τριήμερο: Θα κάνουμε καρναβάλι και Καθαρά Δευτέρα;

Τι αναφέρει στο 24News ο Διευθυντής της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Με μεγάλη αγωνία αναμένει η πλειοψηφία του κόσμου το επερχόμενο τριήμερο, καθώς την Κυριακή έχουμε την κορύφωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων στην Λεμεσό, ενώ ακολουθεί η Καθαρά Δευτέρα, οπότε οι πλείστοι συμπολίτες μας προγραμματίζουν εξορμήσεις στους αγρούς. Μιας και ο καιρός απέτρεψε την πραγματοποίηση της παιδικής καρναβαλικής παρέλασης την προηγούμενη Κυριακή στην Λεμεσό, έχουμε έναν λόγο περισσότερο για να δούμε τι μας επιφυλάσσει αυτή την φορά.


Αυξημένες νεφώσεις και άνοδος θερμοκρασίας


Για τα του καιρού, επικοινωνήσαμε με τον Διευθυντή της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, Κλεάνθη Νικολαΐδη, ο οποίος μας μετέφερε τις προβλέψεις για το τριήμερο, που φαίνεται να είναι θετικές.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολαΐδη, το Σαββατοκύριακο ο καιρός προβλέπεται να είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο δεν αποκλείεται να παρατηρηθούν κάποιες νεφώσεις κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό, χωρίς, όμως, να φαίνεται ότι θα δώσουν βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο το Σάββατο, για να παραμείνει στα ίδια επίπεδα και την Κυριακή και πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

Τα ίδια δεδομένα αναμένεται ότι θα ισχύουν και για την Καθαρά Δευτέρα, πρόσθεσε ο κ. Νικολαΐδης, επιτρέποντας στους πολίτες να προβούν σε διάφορες δραστηριότητες, ήθη και έθιμα της ημέρας. 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X