ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο καιρός κάνει... τούμπα - Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

Όλες οι προβλέψεις

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ωστόσο, από το µεσηµέρι και µετά, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, ενώ από το µεσηµέρι και µετά στα προσήνεµα µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, ενώ από το µεσηµέρι και µετά στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 19 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αρχικά αναµένεται να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές, ενώ από το µεσηµέρι και µετά, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται κατά διαστήµατα τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Από αργά το απόγευµα αναµένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση την Παρασκευή, µη αξιόλογη µεταβολή το Σάββατο και άνοδο την Κυριακή, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X