ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επιστρέφουν οι βροχές και οι καταιγίδες το Σαββατοκυρίακο

Αύριο αυξημένες νεφώσεις με την θερμοκρασία θα ανέρχεται στους 38 βαθμούς

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ στα δυτικά και βόρεια θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 μποφόρ και αρχικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, εκτός από τα δυτικά παράλια που θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, αρχικά στα παράλια και από το μεσημέρι και μετά και στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, αρχικά ασθενείς 3 μποφόρ και από το μεσημέρι και μετά ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα νότια και δυτικά παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα δυτικά, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 μποφόρ και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη.

Το Σαββατοκυρίακο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το μεσημέρι και μετά, αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Την Δευτέρα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το μεσημέρι και μετά, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση μέχρι την Κυριακή, ενώ την Δευτέρα θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα με την Κυριακή, για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X