ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Δήμος Πάφου πραγματοποίησε εκστρατεία καθαρισμού στο Μούτταλο

Η Τοπική Αρχή σχεδιάζει να δημιουργήσει στην περιοχή ένα μεγάλο πλατειακό χώρο, χώρους στάθμευσης, πάρκο και παιδότοπους.

Σε εκτεταμένης κλίμακας εργασίες καθαρισμού και ευπρεπισμού περιοχών του Μουττάλου και του προσφυγικού συνοικισμού προχώρησε σήμερα ο Δήμος Πάφου.


Όπως κοινοποίησε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Φαίδωνας Φαίδωνος, συνεργεία του Δήμου κατεδάφισαν εγκαταλειμμένες αποθήκες και ετοιμόρροπα υποστατικά, ενώ απομάκρυναν τόνους μπάζων, άχρηστων υλικών και σκουπιδιών.
Η περιοχή που διεξάγοντ

Η περιοχή που διεξάγονται οι εργασίες βρίσκεται περιμετρικά του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος η Τοπική Αρχή σχεδιάζει να δημιουργήσει στην περιοχή ένα μεγάλο πλατειακό χώρο, χώρους στάθμευσης, πάρκο και παιδότοπους.


Ο κ. Φαίδωνος υπογράμμισε ότι στα μισοχαλασμένα υποστατικά, όπως στο πρώην νηπιαγωγείο της περιοχής που κατεδαφίστηκε σήμερα, διεξάγονταν διάφορες παράνομες δραστηριότητες. Οφείλουμε, σημείωσε ο Δήμαρχος Πάφου, να προσφέρουμε ποιότητα ζωής στους κατοίκους της προσφυγικής περιοχής που ήταν εγκαταλειμμένοι και παραμελειμένοι για δεκαετίες.


Στην περιοχή το τελευταίο διάστημα έχουν επιστρωθεί με πρέμιξ δρόμοι και έχουν κατασκευασθεί νέα πεζοδρόμια, ενώ στους άμεσους σχεδιασμούς της Τοπικής Αρχής, μετά τα μεγάλα έργα που έγιναν την τελευταία πενταετία στο κέντρο της συνοικίας, προβλέπεται ο εξωραϊσμός και πολλών σημείων στις γειτονίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση