ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ντου» της Αστυνομίας σε διαμέρισμα στην Πάφο

Εντόπισαν πυρομαχικά και νομίσματα διαφόρων χωρών

Φυσίγγια αυτόματου πυροβόλου όπλου και κυνηγετικού όπλου και μεγάλος αριθμός κυπριακών και ξένων χαρτονομισμάτων και κερμάτων, διαφόρων χρονολογιών, περιλαμβάνονται μεταξύ των όσων εντόπισε και κατάσχεσε η Αστυνομία, κατά τη διάρκεια έρευνας σε διαμέρισμα στην Πάφο. Αποτέλεσμα, η σύλληψη 36χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η έρευνα διενεργήθηκε δυνάμει δικαστικού εντάλματος, στο πλαίσιο των εξετάσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου και άλλων αδικημάτων. Κατά τη διάρκειά της, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 62 πλήρη φυσίγγια αυτόματου στρατιωτικού όπλου, 18 πλήρη φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, μια βιντεοκάμερα και μία τσάντα χειρός, η οποία περιείχε 150 σφραγισμένα διαφανή σακουλάκια, τα οποία περιείχαν διάφορα χαρτονομίσματα και κέρματα, διαφόρων χωρών και χρονολογιών.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, ο 36χρονος ένοικος του διαμερίσματος, ενώ δικαστικό ένταλμα εκδόθηκε και εναντίον 30χρονου, ο οποίος καταζητείται.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X