ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ντου» της Αστυνομίας - Κατάσχεση πέραν των 1600 κροτίδων

Χειροπέδες σε 17 πρόσωπα

Με συλλήψεις και κατασχέσεις πέραν των χιλίων κροτίδων,συνεχίστηκε και χθες η εκστρατεία της Αστυνομίας για πάταξη της χρήσης κροτίδων, το παράνομο άναμμα φωτιάς και την πρόκλησης οχληρίας. Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη συνολικά 17 προσώπων, ενώ κατάσχεσε πέραν των 1600 κροτίδων.

Συγκεκριμένα, μετά από αξιολόγηση συγκεκριμένης πληροφορίας για κατοχή μεγάλου αριθμού εκρηκτικών υλών, που λήφθηκε κατά τη διερεύνηση υπόθεση πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, μέλη της Αστυνομίας, διενήργησαν δυνάμει δικαστικού εντάλματος, έρευνα στην οικία 31χρονου, στη Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια συνολικά 1247 κροτίδες, 13 πυροτεχνήματα, καθώς και διάφορα υλικά κατασκευής κροτίδων.


Μιτσερό: Εντατικές έρευνες για εντοπισμό της 6χρονης (pics,vid)


Ο 31χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού και ο Αστυνομικός Σταθμός Πολεμιδιών διερευνούν την υπόθεση.

Εξάλλου, γύρω στις 11π.μ. χθες, μέλη της Αστυνομίας που βρίσκονταν σε περιπολία σε δρόμο της Λεμεσού, εντόπισαν δύο πρόσωπα, να ρίχνουν κροτίδα σε πεζοδρόμιο. Οι αστυνομικοί, πλησίασαν τα δύο πρόσωπα και διαπίστωσαν ότι πρόκειται ένα 16χρονο και ένα 17χρονο.

Από έρευνα που ακολούθησε στις τσάντες που είχαν στην κατοχή τους, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 22 κροτίδες. Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και οδηγήθηκαν σε Αστυνομικό

Σταθμό, όπου αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς, στην παρουσία των γονέων τους, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον άλλου 16χρονου, ο οποίος συνελήφθη αργότερα δυνάμει δικαστικού εντάλματος. Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε στην οικία του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 293 κροτίδες.

Ο 16χρονος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού.

Ποσότητα κροτίδων εντοπίστηκε και σε όχημα που οδηγούσε 19χρονος, στη Λάρνακα. Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα ψες, μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 19χρονος για έλεγχο. Κατά τη διάρκεια έρευνας που διενεργήθηκε εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 40 κροτίδες.

Ο 19χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελέυθερος για να κλητευθεί ενώπιον δικαστηρίου. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης διερευνά την υπόθεση.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, μέλη της Αστυνομίας κλήθηκαν σε να μεταβούν σε αυλές εκκλησιών όπου ομάδες νεαρών είχαν ανάψει μικρές εστίες φωτιάς και προκαλούσαν οχληρία. Σε δύο περιπτώσεις στη Λεμεσό, τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη 12 νεαρών προσώπων, για αυτόφωρα αδικήματα. Οι νεαροί, αφού κατηγορήθηκαν στην παρουσία των γονέων τους, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη διερευνά τις δύο υποθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X