ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Νομίζω πως το κορίτσι πρέπει να σκεφτεί σε τι υπέβαλε τα εφτά αυτά αγόρια»

Οι δηλώσεις των δικηγόρων των επτά Ισραηλινών

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι επτά Ισραηλινοί, οι οποίοι τελούσαν υπό κράτηση σχετικά με την υπόθεση του ομαδικού βιασμού στην Αγία Νάπα.
Σε δηλώσεις τους στο ΚΥΠΕ οι δικηγόροι των νεαρών υπόπτων εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την έκβαση της υπόθεσης.

«Για μένα δεν ήταν έκπληξη το αποτέλεσμα, είπε ο δικηγόρος Νιρ Γιάσλοβιτς ο οποίος εκπροσωπούσε τρεις από τους επτά υπόπτους. Ήξερα από την αρχή πως οι πελάτες μου ήταν αθώοι. Δεν έκαναν τίποτα σε αυτό το κορίτσι, συμπλήρωσε. Είμαι πολύ χαρούμενος για το ευτυχές αυτό αποτέλεσμα. Όταν τους ανακοινώθηκε η απόφαση της αστυνομίας, ήταν όλοι πολύ χαρούμενοι. Κάποιοι μάλιστα ξέσπασαν σε κλάματα», ανέφερε.
Ερωτηθείς για τα επόμενα βήματα και για το πώς θα κινηθούν οι Ισραηλινοί, ο κ. Γιάσλοβιτς δήλωσε πως θα φροντίσει οι πελάτες του να κινηθούν νομικά εναντίων της Βρετανίδας.

«Νομίζω πως το κορίτσι πρέπει να σκεφτεί σε τι υπέβαλε τα εφτά αυτά αγόρια, είπε συγκεκριμένα. Οι μέρες τους στην φυλακή ήταν τρελές για αυτούς αλλά και για μένα. Καταλαβαίνεται πως είναι ανήλικοι, μικρά παιδιά, εξήγησε και ήταν για αυτούς μια άσχημη εμπειρία. Αυτό όμως που έχει σημασία είναι που είναι τώρα στο σπίτι τους» είπε τέλος.

Από πλευράς του ο δικηγόρος των τριών υπόπτων Ιωάννης Χαπάρης δήλωσε πως σήμερα το πρωί τα νέα ήταν πολύ ευχάριστα.

«Η πραγματικότητα, είπε, είναι πως δεν αναμέναμε αυτή την εξέλιξη, παρόλο που επιμέναμε στην αθωότητα των πελατών μας. Από την αρχή αυτής της υπόθεσης ήμασταν δίπλα από τους πελάτες μας, δίπλα από τους συγγενείς τους. Λάβαμε τα σωστά δικαστικά μέτρα ώστε να ανακαλυφθεί κάποια μαρτυρία που εν τέλει οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα», δήλωσε.

«Θεωρούμε», είπε, «πως η αστυνομία έκανε εξαιρετική δουλειά για αυτή την υπόθεση. Ενήργησε πρόσθεσε με ταχύτητα, αποφασιστικότητα και πείσμα για να έχουμε σήμερα αυτά τα αποτελέσματα».

«Κάποιοι πελάτες θα προχωρήσουν με νομικές αγωγές, κάποιοι με καταγγελίες και δικαστικές αγωγές εναντίων της συγκεκριμένης κοπέλας», ανέφερε τέλος.

Οι δηλώσεις έγιναν στην ΑΔΕ Αμμοχώστου στην παρουσία ισραηλινών ΜΜΕ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X