ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ για τον εντοπισμό του» - «Νεκρός ή ζωντανός»

Τι αναφέρουν τα τουρκοκυπριακά μέσα για τον Σήφη

Σε συνέχεια των πληροφοριών που έγραψε τις προηγούμενες ημέρες η «Καθημερινή» σε σχέση με την υπόθεση του Ιωσήφ Ιωσήφ, άλλως Σήφη, ο τουρκοκυπριακός τύπος φέρνει στο προσκήνιο λεπτομέρειες που αφορούν της περιβόητης «δίκης».

Η τ/κ εφημερίδα Κίμπρις μεταδίδει ότι οι αρχές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι «ο Ιωσήφ είναι από τους σημαντικότερους ηγέτες της μαφίας στη νότια Κύπρο, με κάποιους ισχυρισμούς ότι οι αντίπαλοι του ίδιου στην νότια Κύπρο είχαν καθορίσει ανταμοιβή πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ για τον εντοπισμό του, ζωντανός ή νεκρός».

Η εφημερίδα αναφέρει ότι η «αστυνομία» της Αμμοχώστου έχει λάβει αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Επίσης, αναφέρεται στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Ιωσήφ Ιωσήφ, τις οποίες μετέδωσε η «Καθημερινή» σε προηγούμενο δημοσίευμα της.

Η κατάθεση στο «δικαστήριο»

Ο «αστυνομικός» Ersoy Saydag, καταθέτοντας στο «δικαστήριο επεσήμανε ότι το κουβάρι στην υπόθεση Ιωσήφ άρχισε να ξετυλίγεται με πληροφορίες που έφτασαν στα κατεχόμενα από τον μηχανισμό ανταλλαγής πληροφοριών στην Πράσινης Γραμμής. Επίσης, επεσήμανε τις λεπτομέρειες της σύλληψής του. Παράλληλα, δήλωσε ότι οι κατηγορίες εναντίον του κ. Ιωσήφ αφορούν σοβαρά εγκλήματα υπό τη δικαιοδοσία του ποινικού δικαστηρίου.

Η απόφαση του «δικαστή»

Ο «αστυνομικός» ισχυρίστηκε ότι ο Ιωσήφ ενδέχεται να δραπετεύσει σε περίπτωση που αφεθεί ελεύθερος. Για αυτόν τον λόγο, ζήτησε από το «Δικαστήριο» να αναμένει ο Ιωσήφ την εκδίκαση της υπόθεσης του στην «κεντρική φυλακή» για τρεις μήνες. Ο «εισαγγελέας» Χασάν Μποσνάκ περιόρισε αυτήν την περίοδο αναμονής σε δυο μήνες. Ο δε «δικαστής» αποφάσισε για την μεταφορά του κρατούμενου στην «κεντρική φυλακή» υπό την προϋπόθεση ότι η κράτηση του δεν θα ξεπεράσει τους δυο μήνες.

Πηγή: Η Καθημερινή / Του Νίκου Στέλγια 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X