ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέες προσλήψεις ΣΥΟΠ - Ο προκαταρκτικός πίνακας

Αναλυτικά τα μόρια που έλαβε ο κάθε υποψήφιος

Το Υπουργείο Άμυνας ανακοινώνει την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης των αιτήσεων που είχαν υποβληθεί στο πλαίσιο προκήρυξης για πρόσληψη Συμβασιούχων Οπλιτών στην Εθνική Φρουρά, που δημοσιεύτηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας με ημερομηνία 11.1.2019.

Η Επιτροπή Αξιολόγησης, έχοντας ενώπιον της, τα αποτελέσματα της υγειονομικής και αθλητικής εξέτασης, καθώς επίσης και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία που αφορούσαν τα κριτήρια πρόσληψης, εξέτασε το σύνολο των 1070 αιτήσεων που είχαν υποβληθεί και προχώρησε στον καταρτισμό του Προκαταρκτικού Πίνακα, ο οποίος δημοσιεύεται σήμερα στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας.


Ο προκαταρκτικός πίνακας ΕΔΩ


Στον Προκαταρκτικό Πίνακα αναγράφονται τα μόρια που έλαβε κάθε υποψήφιος, ως η σχετική μοριοδότηση που προβλέπεται στην Προκήρυξη, για σκοπούς διαφάνειας. Επίσης, στον Πίνακα περιλαμβάνονται και οι υποψήφιοι που είτε δεν παρουσιάστηκαν στην Αθλητική Δοκιμασία ή/και την Υγειονομική Εξέταση, είτε δεν πληρούσαν όλα τα απαιτούμενα προσόντα οι οποίοι καταχωρούνται στον Πίνακα κατά σειρά, με βάση τον αριθμό της αιτήσεώς τους.

Σε κάθε πρόσωπο που υπέβαλε αίτηση παρέχεται το δικαίωμα να υποβάλει ένσταση κατά της σειράς κατάταξης στον Προκαταρκτικό Πίνακα, μέσα σε χρονικό διάστημα οκτώ (8) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία δημοσίευσης του Πίνακα στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας (συμπεριλαμβανομένης). Οι ενστάσεις θα πρέπει να παραληφθούν στο Υπουργείο Άμυνας, το αργότερο μέχρι τις 8.3.2019, ιδιόχειρα ή με τηλεομοιότυπο (αρ. φαξ. 22807556 ή 22807583).

Στη συνέχεια, η Επιτροπή Ενστάσεων θα εξετάσει και θα αποφασίσει για όλες τις ενστάσεις που θα παραληφθούν εντός της δοθείσας προθεσμίας και θα καταρτίσει Τελικό Πίνακα, ο οποίος θα περιλαμβάνει τους υποψήφιους για πρόσληψη ΣΥΟΠ, κατά σειρά προτεραιότητας. Ο εν λόγω Πίνακας θα δημοσιευτεί στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας.

Σημειώνεται ότι, ο Τελικός Πίνακας έχει ισχύ ενός έτους από την ημερομηνία δημοσίευσής του στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας και θα χρησιμοποιείται για την κάλυψη κενούμενων θέσεων καθ΄ όλη την διάρκεια του έτους αυτού.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση