ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ψάχνουν τον φονιά του Ευαγγέλου - Μαχαιρώθηκε στο Lady’s Mile

Ανοίγει ξανά ο φάκελος 23 χρόνια μετά

24news team

Η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων ενημέρωσε ότι ζητά βοήθεια από το κοινό για εξιχνίαση δολοφονίας που διαπράχθηκε στις 25 Ιουλίου 1998, στην παραλία του Lady's Mile. Θύμα της δολοφονίας ήταν ο 25χρονος τότε, Μιχάλης Σάββα Ευαγγέλου.

Ο Ευαγγέλου είχε βρεθεί νεκρός και στο σώμα του διαπιστώθηκε ότι είχε τραύματα από μαχαίρι, ενώ ο δράστης δεν είχε εντοπιστεί ποτέ.

Η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων ζητά πληροφορίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν προς την εξιχνίαση της υπόθεσης, 23 χρόνια μετά και ελπίζει ότι η νέα μεθοδολογία, των βελτιωμένων εξετάσεων DNA και των δακτυλικών αποτυπωμάτων, θα ενισχύσει τις έρευνες και θα οδηγήσει σε σύλληψη προσώπου.

Ο Ανώτερος Υπαστυνόμος των Β.Β, Πανίκος Παναγή, ο οποίος ηγείται της αστυνομικής έρευνας δήλωσε: «Ανήμερα της επετείου της ανθρωποκτονίας που έλαβε χώρα πριν από 23 χρόνια, απευθύνουμε έκκληση σε όποιον έχει να δώσει πληροφορίες. Όλες οι πληροφορίες θα χειρίζονται με μεγάλη εμπιστευτικότητα και ελπίζουμε να βρούμε τον υπεύθυνο, για να προσφέρουμε κάποια ανακούφιση στην οικογένεια του αποθανόντος».

Εάν έχετε οποιεσδήποτε πληροφορίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν, καλέστε την αστυνομία των Β.Β στα τηλέφωνα 2596 7227 ή 2596 7278.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X