ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτή είναι η αιτία τραυματισμού του 43χρονου

Τι ανέφερε ο άγνωστος άντρας στο νοσοκομείο, πριν γίνει καπνός

Σε εργατικό ατύχημα οφείλεται ο τραυματισμός του 43χρονου αλλοδαπού άνδρα, ο οποίος βρίσκεται διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, χθες το βράδυ, ενώ εργαζόταν σε οικοδομή σε υπό συντήρηση ξενοδοχείο, έχασε την ισορροπία του και έπεσε από σκαλωσιά.

Αναμένεται στο σημείο το τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας προκειμένου να διαπιστώσει τις συνθήκες εργασίας και κατά πόσον ο τραυματίας εργαζόταν στην οικοδομή νόμιμα.


Φορτωμένος με ποικιλία ναρκωτικών έξω από εκκλησία


Νωρίτερα 

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 8π.μ. χθες, ο τραυματίας μεταφέρθηκε από άγνωστο άνδρα, σε ιδιωτική κλινική στην επαρχία Αμμοχώστου και στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Όπως διαπιστώθηκε είναι πολυτραυματίας και μεταξύ άλλων φέρει ρήξη σπλήνας και κατάγματα πλευρών. Αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, διασωληνώθηκε και κρατήθηκε για νοσηλεία, ενώ μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, εξαιτίας της κρισιμότητας της κατάστασής του.


Καιρός: Πάμε για το πρώτο 30ρι της χρονιάς;


Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στην ιδιωτική κλινική τον μετέφερε ένας άγνωστος άνδρας, ο οποίος ανέφερε ότι ο 43χρονος τραυματίστηκε εν ώρα εργασίας. Ακολούθως, ο άγνωστος εξαφανίστηκε, χωρίς να αφήσει τα στοιχεία του και οποιοδήποτε άλλο ίχνος. Την ίδια ώρα, οι υποψίες που εγείρονται αφορούν τον εργοδότη του, ο οποίος ενδέχεται να τον μετέφερε και να έγινε καπνός, σε μια προσπάθεια να αποφύγει τις περιπέτειες με τον νόμο.

Για την ώρα, ωστόσο, δεν υπάρχουν χειροπιαστά στοιχεία για το περιστατικό, ούτε για την ταυτότητα του άνδρα που μετέφερε τον 43χρονο στο νοσοκομείο, με τις αρχές να ψάχνουν την άκρη του νήματος.

Ως εκ τούτου, στην σχετική της ανακοίνωση, η Αστυνομία καλεί οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες τραυματισμού του 43χρονου, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας, στο τηλέφωνο 23803200 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμοί 1460.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας διερευνά την υπόθεση.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X