ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μυστηριώδης καταγγελία για απαγωγή στην Αγία Νάπα

Απανωτά τηλεφωνήματα από 51χρονη στην Αστυνομία

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τα τηλεφωνήματα γυναίκας από την Ρουμανία, η οποία κατήγγειλε στην Αστυνομία την απαγωγή του 25χρονου φίλου της, στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, η 51χρονη τηλεφώνησε το βράδυ της Δευτέρας 6 Μαΐου στην Αστυνομία, για να καταγγείλει ότι ο 25χρονος από το Πακιστάν την πήρε για να της πει ότι άτομα από την Ινδία τον απήγαγαν στην πλατεία της Αγίας Νάπας και τον τοποθέτησαν σε αυτοκίνητο συγκεκριμένου τύπου για να τον μεταφέρουν σε άγνωστή του τοποθεσία.

Λίγη ώρα αργότερα, η γυναίκα πήρε ξανά την Αστυνομία για να αναφέρει ότι ο 25χρονος την πήρε ξανά για να της πει ότι βρισκόταν κλειδωμένος σε χώρο άγνωστο προς εκείνον, αλλά σύντομα θα επέστρεφε.

Το μεσημέρι της Τρίτης 7 Μαΐου, ο νεαρός, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της γυναίκας, της τηλεφώνησε για να της πει ότι τον μετέφεραν στην Λευκωσία, ενώ αργότερα εντός της ίδιας ημέρας, η γυναίκα μίλησε ξανά με το ΤΑΕ Αμμοχώστου, το οποίο ενημέρωσε ότι ο φίλος της επέστρεψε στο σπίτι και ήταν καλά στην υγεία του.

Στην βάση των πιο πάνω καταγγελιών, η Αστυνομία είχε εντοπίσει το ύποπτο όχημα και προχώρησε στην σύλληψη ενός 25χρονου Ινδού. Ο νεαρός, ανακρινόμενος, είπε ότι καμία εμπλοκή έχει με την υπόθεση, γεγονός που διαπιστώθηκε από τις περαιτέρω εξετάσεις. 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X