ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπούκαρε σε αυλή σπιτιού και απειλούσε με μαχαίρι

Φώναζε ο ιδιοκτήτης και τράπηκε σε φυγή ο δράστης

Στη σύλληψη 30χρονου προχώρησε χθες η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης απόπειρας ληστείας, μαχαιροφορίας και επίθεσης.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 11.30π.μ. χθες, ο 30χρονος εισήλθε παράνομα σε αυλή οικίας στη Λευκωσία, προτάσσοντας μαχαίρι εναντίον του ιδιοκτήτη και ζητώντας λεφτά. Ο ιδιοκτήτης αφού του φώναξε ότι θα καλέσει την Αστυνομία, ο 30χρονος τράπηκε σε φυγή.

Στη συνέχεια, ο ύποπτος εισήλθε παράνομα σε υποστατικό προτάσσοντας μαχαίρι και ζητώντας χρήματα, ενώ αφού οι παρευρισκόμενοι του ανέφεραν ότι δεν έχουν λεφτά, τράπηκε εκ νέου σε φυγή.

Μέλη της Αστυνομίας που μετέβησαν στην περιοχή εντόπισαν το συγκεκριμένο πρόσωπο τη στιγμή που τρεπόταν σε φυγή και αφού το ανέκοψαν, το συνέλαβαν για το αυτόφωρο αδίκημα της μαχαιροφορίας, αφού τη δεδομένη στιγμή είχε ακόμη στην κατοχή του το μαχαίρι.

Πρόκειται για αλλοδαπό ηλικίας 30χρόνων, ο οποίος από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι εισήλθε και διέμενε παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X