ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μετέτρεψαν διαμέρισμα σε οίκο ανοχής - Χειροπέδες σε τρεις γυναίκες

Στο κελί για έξι μέρες

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης έξι ημερών εναντίον τριών γυναικών για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση αποζείν από κέρδη πορνείας, διατήρησης οίκου ανοχής και συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, αδικήματα που σημειώθηκαν μεταξύ Μαρτίου και Απριλίου 2019 στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι, μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας, κατά τη διάρκεια επιχείρησης για πάταξη του φαινομένου της πορνείας, διενήργησαν έρευνα δυνάμει δικαστικού εντάλματος, σε διαμέρισμα στη Λάρνακα.

Κατά την επιχείρηση εντοπίστηκαν δύο γυναίκες ηλικίας 26 και 25 χρόνων, ενώ μαρτυρία προέκυψε και εναντίον τρίτης κοπέλας, ηλικίας 26 χρόνων, η οποία εντοπίστηκε και συνελήφθηκε αργότερα στη Λευκωσία.

Η Αστυνομία κατά τη διάρκεια της έρευνας στο διαμέρισμα εντόπισε και παρέλαβε διάφορα τεκμήρια τα οποία εστάληκαν για τις απαραίτητες επιστημονικές εξετάσεις.

Οι τρεις γυναίκες, αλλοδαπές, συνελήφθηκαν και σήμερα οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης έξι ημερών.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X