ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μέσα» για δύο χρόνια 22χρονος για κλοπές και διαρρήξεις

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη του

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης δύο χρόνων, σε νεαρό ηλικίας 22 χρόνων, αφού τον βρήκε ένοχο στην κατηγορία της διάρρηξης και κλοπής.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, ο 22χρονος είχε συλληφθεί τα ξημερώματα της 14ης Σεπτεμβρίου 2018, όταν μέλη της Αστυνομίας τον εντόπισαν να επιβαίνει με άλλο άτομο, σε αυτοκίνητο που είχε κλαπεί λίγο προηγουμένως, σε περιοχή στην Αραδίππου.

Όταν τα μέλη της Αστυνομίας, κάλεσαν τον οδηγό του αυτοκινήτου να σταματήσει, αυτός ανέπτυξε ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγει με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλευρικά με αστυνομικό υπηρεσιακό όχημα.

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το φορτηγό και κατάφεραν να το ανακόψουν μετά από ρίψη πυροβολισμών στα ελαστικά του.

Αμέσως μετά την ανακοπή του τα δύο άτομα που επέβαιναν στο φορτηγό τράπηκαν σε φυγή, ωστόσο οι αστυνομικοί ανέκοψαν τον 22χρονο και παρά το γεγονός ότι είχε προβάλει αντίσταση, τελικά συνελήφθηκε.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι το φορτηγό είχε κλαπεί λίγο νωρίτερα από περιοχή στην Αραδίππου και ήταν φορτωμένο με ζάντες, ελαστικά και άλλα αντικείμενα, τα οποία αποτελούσαν προϊόν κλοπής.

Σύμφωνα με μαρτυρία που εξασφάλισε η Αστυνομία, ο 22χρονος εμπλεκόταν σε δύο υποθέσεις διάρρηξης πρατηρίου βενζίνης και περιπτέρου στην επαρχία Λάρνακας και διαπράχθηκαν μεταξύ 29 και 30 Αυγούστου, 2018.

Από το πρατήριο βενζίνης είχε κλαπεί μία μοτοσικλέτα, ενώ από το περίπτερο είχε κλαπεί χρηματικό ποσό και αριθμός πακέτων τσιγάρων.

Ο 22χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διάρρηξης κτιρίων και κλοπής, κλοπής αυτοκινήτου, κλοπής, παράνομης κατοχής περιουσίας και υπόθεση τροχαίων αδικημάτων.

Η υπόθεση οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας το οποίο ύστερα από ακροαματική διαδικασία επέβαλε σήμερα στον 22χρονο ποινή φυλάκισης δύο χρόνων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X