ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με συννεφιές ξεκινά η εβδομάδα

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Σήμερα, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και το πρωί τοπικά βόρειοι, στα υπήνεμα ασθενείς, 3 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα ανατολικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Τοπικά δυνατό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, γενικά ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ, αλλά παροδικά, στα προσήνεμα παράλια, μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα ανατολικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα ανατολικά και στα νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά σταδιακά οι νεφώσεις θα αυξηθούν, ενώ το απόγευμα και νωρίς το βράδυ πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια.

Την Τετάρτη, ημέρα των Θεοφανίων, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά σταδιακά θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευμα και το βράδυ θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο, παραμένοντας πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X