ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με ηρωίνη και κοκαΐνη πιάστηκε το «Παναούιν»

Τον έψαχναν για υποθέσεις κλοπών

Ο Παναγιώτης Χριστοφή άλλως «Παναούιν», ηλικίας, 37 ετών, κάτοικος Λευκωσίας, συνελήφθη χθες το απόγευμα με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπών και πρόκλησης κακόβουλων ζημιών.

Ο 37χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα στη Λευκωσία, μετά από συντονισμένη επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, της ΥΚΑΝ (κλιμάκιο Λευκωσίας) και ΟΠΕ Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7.20μ.μ χθες, ο 37χρονος θεάθηκε μαζί με ακόμη δύο πρόσωπα να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο ενοικιάσεως και στη συνέχεια να εισέρχονται σε κατοικία στη Λευκωσία. Ακολούθως, τα μέλη της Αστυνομίας, διενήργησαν έρευνα με δικαστικό ένταλμα στην εν λόγω κατοικία, στην παρουσία του ιδιοκτήτη, όπου στην κατοχή του 37χρονου εντοπίστηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους 0,2 γραμμαρίων και κοκαΐνης βάρους 0,2 γραμμαρίων και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Στη συνέχεια, ο ύποπτος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση. Εναντίον του διερευνώνται τέσσερις υποθέσεις κλοπών από αυτοκίνητα και πρόκλησης κακόβουλων ζημιών, που διαπράχθηκαν τον Μάρτιο, 2018 και μεταξύ των ημερομηνιών 16-17 Ιανουαρίου, 2019.

Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Ομορφίτας, Πέρα Χωρίου και Λακατάμειας, συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X