ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόπειρα φόνου στην Λευκωσία - Υπό κράτηση 48χρονος

Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση το θύμα

Υπό οκταήμερη κράτηση ο συλληφθείς για την απόπειρα φόνου.

Πρόσωπο ηλικίας 48 χρόνων, το οποίο είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου, οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησής του.


Απάντηση Δημητρίου για Εφεδρεία - «Η διαρροή αφορά εμένα»


Νωρίτερα:

Γύρω στις 5 χθες το απόγευμα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για άγνωστο άντρα, ο οποίος μεταφερόταν τραυματίας με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.


Λάρνακα: Επιτέθηκε με κουζινομάχαιρο και τραυμάτισε ηλικιωμένο


Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας, μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου εντόπισαν το εν λόγω πρόσωπο, ηλικίας 33 ετών, ο οποίος έφερε τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα.


Κίτρινη προειδοποίηση μέχρι αύριο από την Μετεωρολογική


Από τις εξετάσεις, διαπιστώθηκε, ότι ο 33χρονος, ενώ βρισκόταν σε περιοχή της παλιάς Λευκωσίας, μαζί με δύο φίλους του, φαίνεται να είχε διαπληκτισμό με ένα εκ των δύο, με αποτέλεσμα να προκληθεί ο τραυματισμός του.


Χειροπέδες σε μαθητές - Στο παπούτσι έκρυβαν τα ναρκωτικά


Μετά το επεισόδιο το δεύτερο πρόσωπο τράπηκε σε φυγή, για να εντοπιστεί και να συλληφθεί λίγο αργότερα από μέλη της Αστυνομίας. Πρόκειται για 48χρονο, ο οποίος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος για το αδίκημα της απόπειρας φόνου και τραυματισμού.

Ανακρινόμενος, φαίνεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη των πιο πάνω αδικημάτων. Η κατάσταση της υγείας του 33χρονου κρίνεται ως σοβαρή.
Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X