ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ματσάκης: «Επιστημονικές αρλούμπες: Το εμβόλιο αυξάνει το σ…ξ!»

Η ανάρτηση που προκάλεσε ντόρο

Άλλη μια ανάρτηση του ιατροδικαστή Μάριου Ματσάκη προκάλεσε ντόρο και συνάμα ποικίλα σχόλια. Αυτή την φορά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης απαντά και αναλύει μια ιδιαίτερη… παρενέργεια του εμβολίου.


Ματσάκης: «Υπάρχει φάρμακο για τον κορωνοϊό - Γιατί δεν το χρησιμοποιούν;»


Έναυσμα για να ασχοληθεί με την εν λόγω παράμετρο ο κ. Ματσάκης, ήταν δημοσίευμα με τίτλο: «Κορωνοϊός: Το εμβόλιο αυξάνει την ερωτική διάθεση».

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

"ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ":

ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟ ΣΕΞ !!!

Το είδαμε και αυτό!

Δημοσιεύτηκε χθες στο διαδίκτυο, CYPRUS AGGELIESERGASIAS.COM DEC 15 2020, κάτω από τον τίτλο "Κορωνοϊός: Το εμβόλιο αυξάνει την ερωτική διάθεση", ότι έρευνα έδειξε ότι το εμβόλιο για τον κορωνοϊό αυξάνει την διάθεση για σεξουαλική συνεύρεση!

Αμέσως η γνώμη μου ήταν ότι πρόκειται για "επιστημονική αρλούμπα", που στόχο είχε να αυξήσει την αποδεκτηκότητα του εμβολίου. Και το ανάφερα σε απαντητικό σχόλιο μου στο Fb . Κάποιος κύριος με κατηγόρησε ότι περίπου διασύρω μια καθόλα σοβαρή και τεκμηριωμένη επιστημονική μελέτη. Έψαξα περισσότερο το θέμα και να τι κατάφερα να βρω και να καταλάβω:

1. ΔΕΝ βρήκα καμία σχετική δημοσίευση σε κάποιο έγκριτο επιστημονικό περιοδικό.
2. Η αναφορά έγινε διαδικτυακά από τον δρ  Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, ιδρυτή και διευθυντή του ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.
3. Η έρευνα έγινε από ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ , την Pollfish που εξειδικεύεται σε έρευνες της αγοράς για εμπορικούς σκοπούς.
4.Η δημοσκόπηση της pollfish έγινε με τηλεφωνικές συνεντεύξεις στα φορητά τηλέφωνα κατοίκων της Ελλάδος.
5. Η ερώτηση που έγινε, σύμφωνα με τον ίδιο τον κύριο Κωνσταντινίδη, πού μίλησε στα ΜΜΕ π. χ. "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA" 14.12.2020, ήταν: "Με το εμβόλιο θα ξεθαρρέψετε, θα είστε πιο ερωτικοί; "
6. Στην πιο πάνω ερώτηση 70% απάντησαν ΝΑΙ και 30% όχι.
7. Η "ερευνά" της Pollfish δεν αφορούσε τι έγινε μετά τη χορήγηση του εμβολίου,  αλλά τι νομίζουν ότι θα γίνει μετά που θα χορηγηθεί το εμβόλιο στην Ελλάδα!  

ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, η pollfish κάνει πολύ συχνά δημοκοπικές έρευνες για το Ανοσολογικό Κέντρο Αθηνών. Για παράδειγμα: Πώς επηρεάζει το Σεξ η Ελληνοτουρκική διαμάχη; Εύρημα της έρευνας ήταν ότι " Το θερμόμετρο της κρεβατοκάμαρας των δεξιών πολιτών ανέβηκε, όσο ανέβαιναν οι τόνοι της επιθετικής ρητορικής των Τούρκων, ενώ στους αριστερούς και κεντρώους πολίτες, η πολεμική αυτή μάλλον εισακούγεται με ψυχραιμία".

Και άλλες πολλές παρόμοιες έρευνες!;!;!

ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΡΛΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΟΦΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΣΕΞ , Ή ΓΙΑ ΕΓΝΩΣΜΕΝΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ!

Στις 27 Δεκεμβρίου αρχίζουν οι εμβολιασμοί στην Κύπρο

Σε ότι αφορά, ωστόσο, τους εμβολιασμούς στην Κύπρο φαίνεται πώς θα αρχίσουν από την Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου, μετά και από το «πράσινο φως» που θα δώσει ο ΕΜΑ (Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων), όπως σημείωσε ο Υπουργός Υγείας, κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Μαζί με τις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε. θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός στην Κυπριακή Δημοκρατία, ανέφερε ο Υπουργός Υγείας στο Twitter, μετά και από δημοσίευμα της Προέδρου της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ότι οι εμβολιασμοί στην Ε.Ε. θα αρχίσουν από τις 27, 28 και 29 Δεκεμβρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X