ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαθητές τράβηξαν μαχαίρια σε λύκειο στη Λευκωσία - Διαψεύδει το υπουργείο

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Σοβαρό περιστατικό σε λύκειο της επαρχίας Λευκωσίας εκτυλίχθηκε την περασμένη Παρασκευή καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες μαθητές τράβηξαν μαχαίρια μετά από καβγά.

Σε τηλεοπτικές του δηλώσεις ,ο πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ, Γιάννος Σωκράτους, ανέφερε ότι πρόκειται για ακόμη ένα κρούσμα βίας στα σχολεία. Παράλληλα εξέφρασε την ανησυχία και τον προβληματισμό του για την όλη κατάσταση προσθέτοντας ότι δεν μπορεί ο δάσκαλος και ο εκπαιδευτικός να γίνεται αστυνομικός.

Όπως σημείωσε, το συγκεκριμένο περιστατικό, δεν είναι το μόνο κρούσμα παραβατικής συμπεριφοράς στο εν λόγω σχολείο, γι’ αυτό φαίνεται ότι οι μαθητές κυκλοφορούσαν με μαχαίρια.

Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το συμβάν έληξε και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Διαψεύδει κατηγορηματικά το υπουργείο Παιδείας

Η καταγγελία, η οποία είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, για πρόκληση επεισοδίου σε σχολείο της Λευκωσίας, έχει διερευνηθεί από το υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και διαψεύδεται κατηγορηματικά.

Εκείνο που έχει εντοπισθεί, μέσα από την έρευνα που διεξήχθη από το υπουργείο, είναι η προσπάθεια πρόκλησης επεισοδίου, πριν δυο βδομάδες, σε σχολείο της Λευκωσίας, το οποίο όμως η διεύθυνση του σχολείου αντιμετώπισε άμεσα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση