ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαρτυρία «έκαψε» 36χρονο για υπόθεση κοκαΐνης στη Λεμεσό

Για την ίδια υπόθεση τελούν υπό κράτηση άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη 36χρονου προχώρησαν χθες μέλη της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισαγωγής και κατοχής ποσότητας κοκαΐνης βάρους πέραν του ενός κιλού. Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί στις 12 Απριλίου, άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 40 και 26 χρόνων.

Συγκεκριμένα, στις 11 Απριλίου, 2019, αφίχθηκε στην Κύπρο από άλλη Ευρωπαϊκή χώρα, ταχυδρομικό πακέτο, το οποίο περιείχε ποσότητα κοκαΐνης βάρους ενός κιλού και 140 γραμμαρίων περίπου. Το μεσημέρι της επόμενης μέρας, 12 Απριλίου, το πακέτο παραδόθηκε στον 40χρονο παραλήπτη του, ο οποίος και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα από μέλη της ΥΚΑΝ.

Κατά την ώρα της παράδοσης, στην περιοχή θεάθηκε 26χρονος, ο οποίος περιφερόταν ύποπτα με τη μοτοσικλέτα του. Ο 26χρονος προσπάθησε να διαφύγει αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ένα ιδιωτικό και ένα αστυνομικό όχημα, ενώ στη συνέχεια ανακόπηκε από μέλη της ΥΚΑΝ και συνελήφθη βάσει Δικαστικού εντάλματος. Με Δικαστικό ένταλμα επανασυνελήφθη την ίδια μέρα και ο 40χρονος.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 36χρονου, ο οποίος συνελήφθη από μέλη της ΥΚΑΝ, βάσει Δικαστικού εντάλματος, λίγο πριν τις 12.00 χθες το μεσημέρι. Σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον του 36χρονου διάταγμα προσωποκράτησης για περίοδο έξι ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση