ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ληστεία: Κουκουλοφόροι μπήκαν με μαχαίρι σε περίπτερο

Η περιγραφή του άντρα και της γυναίκας που μπούκαραν στο μαγαζί

Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα αναφορικά με την ένοπλη ληστεία που διαπράχθηκε σήμερα τα ξημερώματα σε περίπτερο στη Λάρνακα, με λεία 480 ευρώ.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της ΑΔΕ Λάρνακας, η Αστυνομία έχει λάβει το υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του περιπτέρου, ενώ αξιολογεί άλλα στοιχεία που εντοπίστηκαν στη σκηνή.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας είπε πως διερευνάται και το ενδεχόμενο οι δύο δράστες της σημερινής ληστείας να σχετίζονται με ληστείες που διαπράχθηκαν το τελευταίο διάστημα σε περίπτερα και άλλα υποστατικά στη πόλη και επαρχία Λάρνακας.

Δεν απέκλεισε επίσης το ενδεχόμενο οι δύο άγνωστοι να αποτελούν μέρος σπείρας που λυμαίνεται περίπτερα και άλλα υποστατικά που παραμένουν ανοικτά καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Υπενθυμίζεται ότι 59χρονος ιδιοκτήτης περιπτέρου, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι λίγο μετά τις τέσσερις σήμερα τα ξημερώματα, δύο πρόσωπα με καλυμμένα τα πρόσωπα τους, εισήλθαν στο περίπτερό του.

Ο ένας από τους δύο αγνώστους πρόταξε μαχαίρι με το οποίο ακινητοποίησε τον 59χρονο, ενώ το δεύτερο πρόσωπο άνοιξε την ταμειακή μηχανή, πήρε από μέσα το χρηματικό ποσό των 480 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με μαρτυρία που εξασφαλίστηκε, ο ένας δράστης φορούσε μαύρα ρούχα, είχε καλυμμένο το κεφάλι με φούτερ, ενώ μέρος του προσώπου ήταν καλυμμένο με κασκόλ.

Ο δεύτερος δράστης, προφανώς γυναίκα, φορούσε ανοιχτόχρωμο κολάν, είχε καλυμμένο το κεφάλι με φούτερ ενώ μέρος του προσώπου ήταν καλυμμένο με κασκόλ.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του ΤΑΕ Λάρνακας οι οποίοι απέκλεισαν τη σκηνή και περισυνέλεξαν τεκμήρια τα οποία ενδεχομένως να οδηγήσουν στον εντοπισμό των δραστών.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X