ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λευκωσία: «Ρήμαξε» αποθήκη εταιρείας - Τι πήρε

Συνελήφθη ο 30χρονος

Στη σύλληψη 30χρονου και στον εντοπισμό εμπορευμάτων που τις προηγούμενες μέρες είχαν κλαπεί μετά από διάρρηξη αποθήκης εταιρείας στην Λευκωσία, προχώρησαν χθες μέλη της Αστυνομίας.

Η διάρρηξη διαπράχθηκε το βράδυ στις 25 και 26 Ιουλίου και καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λευκωσίας το πρωί της 26ης Ιουλίου. Από την αποθήκη κλάπηκαν έντεκα μονάδες κλιματιστικών και δύο εσωτερικές μονάδες ενέργειας.

Μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, διενήργησαν εξετάσεις στη σκηνή, καθώς και στην περιοχή και προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 30χρονου, ενώ από εξετάσεις στην ευρύτερη περιοχή Λευκωσίας, εγέρθηκαν υποψίες ότι ο 30χρονος μετέφερε την κλοπιμαία περιουσία σε συγκεκριμένο υποστατικό.

Λίγο πριν τις 4.30 το απόγευμα της Πέμπτης, τα μέλη του ΤΑΕ εντόπισαν τον 30χρονο, ο οποίος ανακρινόμενος, ομολόγησε τη διάπραξη της διάρρηξης και κλοπής. Την ίδια μέρα τα μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν έρευνα στο υποστατικό στην Λευκωσία, όπου εντόπισαν τις έντεκα μονάδες κλιματιστικών και τις δύο μονάδες ενέργειας που είχαν κλαπεί.

Εναντίον του 30χρονου εκδόθηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου αυτός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X